Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zaalverhuur Amsterdam

Zoek je een inspirerende zaal in onze hoofdstad? Zaalverhuur Amsterdam is onze specialiteit! Vergaderzaal, trouwzaal of feestzaal: welke zaal je ook zoekt, wij hebben de leukste zalen voor je in Amsterdam Dankzij onze handige zoekfilters vind je snel de meeste geschikte zaal voor jouw bijeenkomst.

Amsterdam zaalverhuur: vind hier de leukste zalen

Zaalverhuur in Amsterdam is er volop. Maar als het om vergaderzalen gaat, hebben wij de meest inspirerende zalen in Amsterdam. Aan het water, óp het water, om de hoek bij Amsterdam CS of net buiten de stad in het groen. Een mooie vergaderzaal vinden én huren in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig.

Huur snel en eenvoudig een vergaderzaal in Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam 1

Zaalverhuur nabij Amsterdam CS

Vanaf Amsterdam CS loop je binnen een paar minuten naar Singel80. Deze intieme vergaderzaal huur je exclusief voor jullie gezelschap. Sfeer, huiselijkheid en hartje stad zijn de sleutelwoorden van deze prachtige zaal.

Singel 80
Zaalverhuur in Amsterdam 2

Zaal huren óp het Amsterdamse water

Zaalverhuur in Amsterdam, waarschijnlijk denk je dan niet aan een zaal óp het water. Maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn al je hier geen zaal kunt huren op het water. geWoonboot leent zich perfect als kleinschalige vergaderzaal.

geWoonboot
Zaalverhuur Amsterdam

Zaalverhuur onder de rook van Amsterdam

Op een steenworp afstand van Amsterdam ligt Zwier. Hier worden diverse zalen verhuurd. De Huiskamer ligt vlak aan het water en de Werfplaats vind je op de botenwerf. Bijzondere zalen die worden verhuurd voor bijzondere momenten.

Zwier
Zaalverhuur Amsterdam 3

Groen Amsterdam: kleinschalige zaalverhuur

Net buiten de stad, ten zuidwesten van Amsterdam, ligt Koetshuis Sloten. Deze kleinschalige vergaderzaal ligt in het groen, ver weg van de dagelijkse drukte van de stad. Te huur voor groepen met maximaal dertien personen.

Koetshuis Sloten

Amsterdam: de leukste stad voor zaalverhuur

Amsterdam is misschien wel de leukste stad van Nederland. In elk geval kijken toeristen er hun ogen uit, maar ook voor Nederlanders is een dagje hoofdstad altijd een goed idee. Al was het maar omdat Amsterdam zo divers is en er voor iedereen wel iets te doen is. Als het gaat om zaalverhuur in Amsterdam is dat eigenlijk niet anders. Wat maakt Amsterdam zo uniek?

  • De grachten en hun grachtenpanden zijn wereldwijd uniek
  • Amsterdam heeft Artis, een dierentuin midden in de stad
  • Het Rijksmuseum
  • Het Achterhuis
  • Schilderachtige straten en panden
  • Tig verrassende musea
  • Leuke markten in de verschillende stadsdelen
  • Gezellige terrassen en pleinen
  • Bruisend uitgaansleven
  • De leukste zaalverhuur mogelijkheden
Zaalverhuur in Amsterdam 5 Zaalverhuur Amsterdam 5 Zaalverhuur Amsterdam 6 Zaalverhuur in Amsterdam 6

Amsterdam zaalverhuur: Weet jij waar je een unieke zaal huurt?

Wij zijn altijd benieuwd naar bijzondere zaalverhuur in Amsterdam. Want soms huur je een zaal die écht uniek is. Door de inrichting, door zijn ligging of de sfeer die er hangt. Ken jij een vergaderzaal die je kunt huren in Amsterdam en die echt verrassend is? Deel hem dan met ons!