Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Zaalverhuur Amersfoort

Ben je op zoek naar bijzondere zaalverhuur in Amersfoort? Naar een zaal met daglicht, een verrassende inrichting of op een mooie locatie? Stop dan maar met zoeken. Wij hebben de leukste en meest inspirerende zalen om te huren in Amersfoort al voor je uitgezocht.

Waar vind ik de leukste zaalverhuur in Amersfoort?

Als het om zaalverhuur in Amersfoort gaat, zijn wij specialist. Via ons vind je snel en eenvoudig de leukste en meest inspirerende zalen in Amersfoort. Stuk voor stuk verrassend, uniek en inspirerend. Een vergaderzaal, trouwzaal of feestzaal huren in Amersfoort was nog nooit zo makkelijk.

Zaalverhuur Amersfoort

Zaalverhuur Amersfoort

Zaalverhuur in Amersfoort

Amersfoort: zaalverhuur op monumentale plek

Dichtbij de snelweg en toch ver weg van de bewoonde wereld: Klein Haksfoort is ideaal als je zoekt naar zaalverhuur centraal in Nederland, maar toch even helemaal weg wilt zijn. In de stal van deze monumentale boerderij kun je terecht met een klein gezelschap.

Klein Haksfoort
Zaalverhuur Amersfoort 2

De Larikshoeve: zaalverhuur vlakbij Amersfoort

Bij de Larikshoeve heb je letterlijk álle ruimte. Binnen én buiten kun je hier heerlijk uit de voeten. Met je feest, vergadering, huwelijk, jubileum of om welke reden je ook maar een zaal wilt huren. Bovendien kun je hier met maximaal 20 personen blijven slapen.

Larikshoeve

Amersfoort zaalverhuur: weet jij ook nog een leuke zaal?

We doen niets liever dan zoveel mogelijk leuke zalen verzamelen. Weet jij of heb jij een leuke zaal om te vergaderen te huur? Laat het ons dan weten!

Zaalverhuur bij Amersfoort 5

Zaalverhuur feestlocatie Amersfoort: voor alle feestjes

Zoek je een feestlocatie in Amersfoort? Ook dan hebben wij de leukste zaalverhuur. Voor een trouwfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest, personeelsfeest of wat voor feest dan ook. Een feest geven kan bijvoorbeeld bij Landgoed de Eemlandhoeve nabij Amersfoort. Hier kun je de héle locatie huren voor 250 man of bijvoorbeeld de Boerenlandlandzaal voor maximaal 50 personen.

Landgoed de Eemlandhoeve
Zaalverhuur Amersfoort 2

Zaalverhuur Amersfoort: goedkoop én verrassend

Een inspirerende zaal huren in Amersfoort hoeft niet duur te zijn. Ook low budget zijn er voldoende leuke en verrassende zalen te huur. Hier vergader, feest of trouw je geheel in stijl, maar voor een scherpe prijs. Uiteraard heeft ook onze goedkope zaalverhuur de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Verrassend, bijzonder, vaak op een mooie locatie en met een gastvrij onthaal . Bijvoorbeeld bij De Birkt Vergaderen Hier kun je een kleinschalige zaal huren in een prachtige landelijke omgeving.

De Birkt Vergaderen