Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

WaarGaanWeTrouwen.nl

Wij werken momenteel aan een nieuwe website met de allermooiste trouwlocaties. Binnenkort online!

Waar gaan we trouwen?

Al jaren verzamelen wij de meest inspirerende vergaderlocaties. Unieke en bijzondere plekjes die je zelf misschien niet zo snel zult vinden. Een aantal van deze locaties zijn ook uitstekend geschikt om te trouwen. Voor alle aanstaande bruidsparen verzamelen wij momenteel de allerleukste trouwlocaties. Benieuwd? Over enkele weken gaat onze nieuwe website live www.waargaanwetrouwen.nl.

Trouwlocatie Metaal Kathedraal

Droom jij van trouwen op een bijzondere locatie?

Wij wel... en we weten inmiddels ook dat er heel veel bijzondere plekjes in Nederland zijn waar je kunt trouwen. Deze plekjes delen we graag en gratis met je. We zijn op dit moment druk bezig om al die mooie locaties te verzamelen en in handige rubrieken in te delen.

Trouwen bij Hayemaheerd

Nog heel even geduld...

Het is best veel werk: het verzamelen van unieke locaties en deze op een duidelijke en heldere manier aan jou presenteren. Daarnaast willen we je graag inspireren met originele ideeën en bruikbare tips. We zijn nog niet helemaal klaar, daarom vragen we nog heel even geduld....

Heb je nog tips?

Weet jij nog een bijzondere trouwlocatie welke niet mag ontbreken op onze nieuwe site? Laat het ons weten! Ook wanneer je bruisende ideeën hebt en hiermee toekomstige bruidsparen wilt inspireren, dan horen we graag van je.

De Mof 15

Trouwen in de winter?

Trouwen in de winter... waarom niet? Knisperende vuren, gezellige lichtjes en als je geluk hebt krakend verse sneeuw onder je voeten. Warme chocomelk, glühwein en jullie onder een warme plaid in de arreslee. Het wordt een speciale rubriek op onze nieuwe site....

Kapellerput 2

Of toch liever in de zomer?

Stiekem wil eigenlijk iedereen buiten trouwen. Natuurlijk wil je dan wel dat de zon schijnt. Of dat het op z'n minst droog is. Dat laatste weet je natuurlijk nooit zeker in Nederland. Daarom een speciale rubriek met locaties waar je buiten kunt trouwen, maar naar binnen kunt wanneer het onverhoopt toch regent op jullie dag.

Landgoed Lemferdinge

Nieuwsgierig geworden?

Dat kunnen we ons voorstellen ;)
De site wordt echt fantastisch kunnen we je alvast beloven. Over enkele weken live: www.waargaanwetrouwen.nl.
Tot dan!