Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderzaal boeken?

Zoek je een vergaderzaal buiten de deur, maar dan wel graag een beetje inspirerende plek? Wij hebben de meest bijzondere vergaderzalen op een rijtje gezet. Onze collectie is fris, fruitig en verrassend. Of juist klassiek, luxe en ruim. Net wat je zoekt bij een vergaderzaal. Jullie vergadering, meeting of brainstormsessie wordt hoe dan ook een succes. Vergaderen in zo'n unieke zaal is bijna een feestje!

Een vergaderzaal vol inspiratie

Als je buiten de deur vergadert, dan wil je dat ook goed doen. Het liefst in een bijzondere vergaderzaal die inspireert en verrast. Een ruimte die écht iets toevoegt aan jullie vergadering. Dit soort vergaderlocaties staan op onze website. Stuk voor stuk unieke vergaderzalen waarvan je na afloop denkt: 'Dát gaan we vaker doen!'

Inspirerende-Vergaderlocaties-Heemstede

Vergaderen in een koepel

Een inspirerende vergaderzaal hoeft natuurlijk niet persé vierkant of rechthoekig te zijn. Een andere vorm is wel zo verfrissend. Daarom hebben wij ook ronde zalen in onze selectie.

Samen zonder anderen
Vergaderzaal buiten vergaderen

Creëer je eigen vergaderzaal

Is een vergaderzaal altijd binnen? Nee, natuurlijk niet! Op verschillende locaties kun je ook buiten een soort vergaderzaal inrichten. Alleen als het weer het toelaat natuurlijk.

Duurzaam vergaderen
Vergaderzaal Keverberg

Maak een punt met je vergaderzaal

Soms wil je een punt maken. Dat kan met onze bijzondere selectie vergaderzalen. Uniek, verrassend en soms zelfs een beetje gek. Een vergaderzaal als statement. Ook dat kan.

Luxe vergaderlocaties
Vergaderzaal-unieke vergaderzaal

De meest bijzondere vergaderzaal

Een bijzondere vergaderzaal, net iets anders dan anders. Ze staan op onze website. Al onze vergaderruimtes zijn uniek, maar af en toe is de vergaderzaal een belevenis op zich.

Bijzonder en origineel vergaderen

Inspirerende vergaderzaal gezocht

Wij delen graag de mooiste vergaderzalen met anderen. Ken jij ook zo'n bijzondere vergaderzaal die echt anders is dan anders? Laat het ons weten!