Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kleine vergaderruimtes Utrecht

Op zoek naar een kleine vergaderruimte in Utrecht? Wij hebben de perfecte vergaderlocatie. Zoek en boek hier jouw kleinschalige vergaderruimte in de Domstad.

In Utrecht vergaderen met een klein team

Wil je met een klein team vergaderen, dan heb je het liefst een passende ruimte. Heb je ook privacy-gevoelige zaken te bespreken, dan is het fijn als je de ruimte helemaal voor jullie alleen hebt. Wij snappen dat als geen ander, daarom bieden wij een aantal kleine vergaderruimtes aan, óók in Utrecht!

Vind hier jouw kleinschalige vergaderruimte

Kleine vergaderruimtes Utrecht 2

Vergaderen tot 20 personen

Voor jouw vergadering met een kleiner gezelschap kan je uitstekend bij Hofstede Nijevelt terecht. De ruimtes 'Op de Deel' en 'Onder de Hooiberg' hebben beide een capaciteit van 20 personen. De Keuken biedt plaats aan 10 personen . Met mooi weer kan je de meeting naar buiten verplaatsen. Ook daar is ruimte voor 20 personen. Het historische pand is stijlvol ingericht en het uitzicht over de weilanden is buitengewoon. Je kunt hier heerlijk bourgondisch tafelen. De ideale plek voor een meeting met een klein gezelschap!

Lees meer over Hofstede Nijevelt
Kleine vergaderruimtes Utrecht - Kasteel Huize Harmelen

Vergaderen tot 30 personen

In de Donjon van Kasteel Huize Harmelen kan je met maximaal 30 personen vergaderen. Ben je met een kleinere groep, dan is dat geen probleem, want de kasteelkamer biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Het kasteeltje dateert uit 1270 en is mooi gerestaureerd. Dit geeft beide vergaderruimtes hun inspirerende en unieke uitstraling. Natuurlijk zijn alle moderne voorzieningen aanwezig. De catering wordt ter plekke bereid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse (biologische) ingrediënten. Kasteel Huize Harmelen is gemakkelijk bereikbaar en parkeren is er gratis.

Lees meer over Kasteel Huize Harmelen

Nooit genoeg kleine vergaderruimtes in Utrecht

Wij kunnen nooit genoeg kleine vergaderruimtes in Utrecht aanbieden op onze website. De vraag naar kleinschalige vergaderlocaties is groot. Weet jij nog zo'n hippe kleinschalige zaal om te vergaderen die absoluut op onze website moet staan? We horen het graag!