Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderruimte Maastricht

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Maastricht? Hier vind je onze selectie met bijzondere en inspirerende vergaderruimtes in of rondom magisch Maastricht.

Maastricht: markante vergaderruimtes

Maastricht is de zuidelijkste stad van Nederland, vol chique winkels en historie. Hier vind je Vlaamse sferen én dito vergaderruimtes. Geef jullie vergadering of teambuilding activiteit die extra bite en boek zo'n markante vergaderruimte in Maastricht.

Maastricht

Unieke vergaderlocaties - vergaderruimte

Vergaderen in het magische Maastricht

Maastricht is een stad met een rijke historie. Dat zie je terug op iedere straathoek. Karaktervol, divers en met allure. Shoppen doe je hier in hippe en chique winkels en boetiekjes.

Eten en drinken is er van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Want Maastricht zou Maastricht niet zijn als er niet op culinair gebied veel te ontdekken valt. De stad grossiert in café's, terrassen en restaurants.

Flikken Maastricht en André Rieu op het Vrijthof: Maastricht is regelmatig het decor van bijzondere opnames. Wedden dat onze vergaderruimtes in Maastricht en omgeving dat ook zijn voor jullie vergadering?

Gezocht: vergaderruimte met charme in Maastricht

Ken jij een vergaderruimte met een 'wow'-factor in Maastricht? Chique, fris, spannend en anders dan anders? Deel hem dan met ons.