Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderruimte Leeuwarden

Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderruimte in Leeuwarden? Hier vind je onze selectie met de leukste en verrassendste vergaderruimtes in Leeuwarden

Inspirerende ruimtes om te vergaderen in Leeuwarden

Je wilt vergaderen buiten de deur en zoekt een écht inspirerende plek. Geen flauw zaaltje, maar een vergaderruimte die écht iets doet voor jullie meeting. Wij hebben bijzondere en verrassende vergaderruimtes in Leeuwarden voor elk team.

Leeuwarden

Vergaderruimte Leeuwarden 1

Vergaderstad Leeuwarden was Culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden was in Culturele Hoofdstad 2018. Maar na 2018 houdt dit natuurlijk niet op. Denk je aan Leeuwarden, dan denk je aan Mata Hari, die hier in 1876 geboren werd als Margaretha Zelle. De exotische danseres verkeerde in Parijs in voorname kringen. Zij werd door de Fransen beschuldigd van spionage en is in 1917 hiervoor gefusilleerd. Tijdens een wandeling kan je op zoek naar de roots van deze imponerende vrouw. Leuk voor een vergaderbreak. Leeuwarden is natuurlijk ook de start- en finischplaats van de Friese Elfstedentocht, Oranje Nassaustad en stad van de kunstruimte H47. Verder is er natuurlijk het Fries Museum en is het de stad van de Beerenburger. Meer dan genoeg inspiratie voor een onvergetelijke activiteit tussen het vergaderen door. En daarvoor is alle ruimte in Leeuwarden!

Deel je vergaderruimte in Leeuwarden met ons

Ken jij een bijzondere vergaderruimte in Leeuwarden? Een plek waar teams écht geïnspireerd raken? Deel hem dan met ons via ons contactformulier.