Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderruimte Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere vergaderruimte in Amsterdam? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam.

Hippe vergaderruimte in Amsterdam gezocht!

Amsterdam bruist. Net als onze vergaderruimtes in Amsterdam. Kies voor groen, levendig, low budget en met of zonder overnachting. Net wat past bij jullie vergadering, meeting of brainstormsessie. Je krijgt gewoon zin in vergaderen!

Amsterdam

Inspirerende-Vergaderlocaties-Bitgummole

We love Amsterdam vergaderstad

Amsterdam is hot, hip & happening. Het is de stad in Nederland waar iedere toerist geweest moet zijn. Van alle (Europese) hoofdsteden is Amsterdam echt uniek en onvergetelijk. Vanwege zijn grachten, grachtenpanden, bruggetjes en smalle straatjes. De Dam, het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis, Van Gogh, de negen straatjes, rondvaartboten, de Gay Pride en al die fietsers die door de stad krioelen. De bijzondere sfeer valt met geen enkele andere stad te vergelijken. Zo zijn ook de vergaderruimtes in Amsterdam die we er aanbieden. Uniek, bijzonder en verrassend.

Weet jij ook zo'n trendy vergaderruimte in Amsterdam?

Ken jij een bijzondere en inspirerende vergaderruimte in Amsterdam die je met ons wilt delen? We zijn benieuwd. Deel hem met ons in onderstaand veld.