Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderruimte

Vergaderruimte nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je snel en makkelijk de meest inspirerende vergaderruimtes. Grote of kleine vergaderruimte, luxe of juist goedkoop, je vindt het hier. Van Amsterdam tot Zwolle, van Utrecht tot Breda: de meest inspirerende vergaderruimte makkelijk en snel gevonden.

Een inspirerende vergaderruimte zoeken & boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Een unieke ruimte voor jullie vergadering, training of teambuilding? Die vind je snel en makkelijk via deze website. De handige zoekfilters helpen om de vergaderruimte te vinden welke bij jullie wensen past. Zoek eenvoudig op provincie, streek of plaats en/of kies een thema. Wil je een goedkope vergaderruimte of mag het iets luxer zijn? Zoek je een kleine vergaderruimte of een heel bijzondere ruimte voor jullie vergadering? Zoek & boek hier de perfecte vergaderruimte.

Zoek & boek hier jouw vergaderruimte
vergaderen op locatie 2

Vergaderruimte Amsterdam

Vergaderen in onze bruisende hoofdstad? Vind hier de perfecte vergaderruimte in Amsterdam. Kies voor het swingende stadscentrum of voor een heerlijk rustig plekje aan het water. Met of zonder overnachting. Onze inspirerende vergaderruimtes in Amsterdam zijn hot, hip & happening!

Kies hier jouw vergaderruimte in Amsterdam
Vergader locatie Utrecht

Vergaderruimte Utrecht

Domstad Utrecht herbergt de leukste vergaderruimtes. Van super-de-luxe tot low-budget, vergaderen in Utrecht is altijd een goed idee. Kies je voor een vergaderruimte aan één van de grachten? Of bijvoorbeeld zo'n authentieke vergaderruimte in één van de forten rondom Utrecht? Laat je inspireren!

Bekijk vergaderruimtes in Utrecht
Vergaderruimte Zwolle

Vergaderruimte Zwolle

Zwolle behoort tot één van Nederlands mooiste Hanzesteden. Wil je vergaderen in Oost-Nederland? Boek dan een vergaderruimte in Zwolle. We hebben de mooiste vergaderruimtes voor je geselecteerd. In een authentiek pakhuis, voormalig koopmanshuisof nabij de Sassenpoort, hier vergader je in stijl.

Vind een mooie vergaderruimte in Zwolle
Vergaderlocatie in Rotterdam 1

Vergaderruimte Rotterdam

Vergaderen in havenstad Rotterdam is een feestje. De meest inspirerende vergaderruimtes vind je in Rotterdam. Kies je voor een vergaderruimte op 185 meter hoogte? Of wil je vergaderen met uitzicht op de bedrijvige haven? Of toch liever zo'n pittoreske vergaderlocatie in de wijk Heijplaat? Rotterdam heeft het!

De meest inspirerende vergaderruimtes in Rotterdam
Inspirerende-Vergaderlocaties-Assendelft

Vergaderruimte Den Haag

Kies je voor een vergaderruimte in Den Haag, dan kies je voor klasse. Vergaderen in de bestuurlijke hoofdstad van Nederland. Hofstad Den Haag beschikt over de mooiste plekjes. Vergaderen bij het Vredespaleis, naast Paleis Noordeinde of het Binnenhof? Of kies je voor een vergaderruimte aan de Pier in Scheveningen?

De mooiste vergaderruimtes in Den Haag
Anders vergaderen 3

Vergaderruimte Arnhem

Arnhem beschikt over tal van inspirerende en verrassende vergaderruimtes. In Arnhem kan je kiezen: ga je voor een groene vergaderruimte, een creatieve vergaderruimte of zo'n inspirerende vergaderruimte aan het water? Of kies je een vergaderruimte in één van de vele buitenplaatsen rondom Arnhem? Historisch of juist hip en modern? Laat je verrassen.

Verrassende vergaderruimtes in Arnhem
Goedkope vergaderruimte

Goedkope vergaderruimte

Soms is er niet zoveel budget. Of wil je een goedkope vergaderruimte omdat er dan geld overblijft voor een leuke vergaderbreak. Dat een vergaderlocatie niet duur hoeft te zijn bewijzen onze goedkope vergaderruimtes. Door heel Nederland hebben wij gezocht naar low budget ruimtes om te vergaderen en wij stonden versteld. Wat een leuke, goedkope locaties zijn er! We hopen dat je net zo verrast bent als wij door onze goedkope vergaderruimtes waar je voor een dubbeltje op de eerste rang zit!

Zoek & boek een goedkope vergaderruimte
Luxe vergaderruimte

Luxe vergaderruimte

Ben je die geluksvogel die niet op de kleintjes hoeft te letten? Laat je dan inspireren door onze super-de-luxe vergaderruimtes. Bij deze luxe vergaderlocaties is aan alles gedacht en meer. Gedurende de hele vergadering wordt je in de watten gelegd en vergader je als god in Frankrijk. Vergaderen is een feestje in zo'n luxe vergaderruimte.

Luxe vergaderruimte
Bijzondere vergaderruimte
Bijzondere vergaderruimte

Een vergadering waar nog lang over nagepraat wordt, dat krijg je als je kiest voor een bijzondere vergaderruimte. Denk hierbij aan een vergaderruimte welke voortbeweegt door de natuur of een vergaderruimte hoog in de bomen. Of een vergaderruimte in een molshoop of bijvoorbeeld een vergaderruimte in een molen, vliegtuig of vogelhuis. Nederland beschikt over vele originele en bijzondere vergaderruimtes, we delen ze graag met je.

Vind hier een bijzondere vergaderruimte
Deel jouw inspirerende vergaderruimte met ons

Misschien vergader je zelf wel in zo'n inspirerende ruimte? Of ken je zo'n inspirerende vergaderruimte die wij nog niet kennen? We horen het graag van je. We delen jouw inspirerende vergaderruimte graag weer met anderen.

vergaderruimte Utrecht
Inspirerende vergaderruimte

Wanneer is een vergaderruimte inspirerend? Dat is voor iedereen anders natuurlijk. Toch zal je het met ons eens zijn dat een standaard vergaderzaaltje in een hotel langs de snelweg meestal niet inspirerend is. Die vind je dan ook niet zo snel op deze website. Wanneer je 50 meter verder rijdt vind je meestal wel een leuk boerderijtje of authentiek landhuis waar je ook kunt vergaderen. Precies deze inspirerende vergaderruimtes verzamelen wij voor je. Zoek en boek hier jouw inspirerende vergaderruimte.

Inspirerende vergaderruimtes zoeken & boeken