Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Unieke vergaderlocaties

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie die écht iets doet met je team? Wij hebben leuke, bijzondere, gekke en originele locaties die je nergens anders vindt. Unieke locaties voor je vergadering, training, teambuilding, heisessie of ander zakelijk event.

Vergaderen in een van onze unieke locaties

Je kantoor is ook maar gewoon je kantoor. Hoe leuk je het ook probeert aan te kleden, de meeste bedrijven zitten nou eenmaal niet op de meest spannende locaties. En zelfs dan is af en toe een dagje buiten de deur vergaderen of brainstormen heel inspirerend. Voor díe dagen hebben wij unieke vergaderlocaties geselecteerd. Een futuristisch kunstwerk, een molshoop of een greenhouse: allemaal bijzonder, inspirerend en verrassend.

De meerwaarde van onze unieke vergaderlocaties

Onderzoek heeft aangetoond dat locatie en inrichting van een ruimte écht je creativiteit beïnvloeden. Het is zelfs zo dat ongeveer vijftig procent van iemands creativiteit uit zijn omgeving komt. Dan gaat het om de sociale en organisatorische omgeving, maar óók de fysieke omgeving. Je meeting planning op een unieke vergaderlocatie is dus écht zinvol. Kies je voor een unieke locatie in een groene omgeving, dan zit je helemaal goed. Want uitzicht op natuur, planten en natuurlijke materialen zijn nóg meer bevorderend voor de creativiteit. Welke unieke vergaderlocatie kies jij?

Unieke vergaderlocaties 3 Unieke vergaderlocaties 4 Unieke vergaderlocaties - vergaderruimte Unieke vergaderlocaties 8 Unieke vergaderlocaties 9

Deel je unieke vergaderlocatie met ons

Wij delen graag unieke locaties met anderen. Ken jij zo'n one of a kind vergaderlocatie? Laat het ons weten!

Unieke vergaderlocaties 1

Unieke teambuilding activiteiten

Om je vergadering, brainstorm of heisessie compleet te maken, hebben wij een aantal unieke teambuilding activiteiten. Bijvoorbeeld Bokken voor Bedrijven. Dit is speciaal door ons ontwikkeld en is een unieke teambuilding activiteit. Bokken zijn zeer intelligent, speels en leuk, maar.... ze geven geen melk en bijna niemand in Nederland wil bokkenvlees eten. Daarom worden bokjes vaak al heel jong geslacht en geëxporteerd. Bokkenpiloot Lydia wil hier verandering in brengen en zet onder meer bokken in bij Bokken voor Bedrijven. Hier zorgen de bokken voor hilarische situaties waardoor het een teambuilding programma is die de deelnemers zich nog lang zullen heugen. Samenwerken, leiding geven, motiveren en loslaten: het komt allemaal aan bod tijdens dit unieke programma.

Bokken voor Bedrijven