Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Inspirerende vergaderlocaties

Je hebt van die inspirerende vergaderlocaties die verrassen, uniek zijn en écht iets toevoegen aan je zakelijke bijeenkomst. Dat is precies onze specialiteit. Locaties in het groen, industrieel, sfeervol of super-de-luxe: wij selecteren alleen locaties die zorgen voor inspiratie.

Haal inspiratie uit je vergaderlocatie

Inspiratie vind je overal. Op straat, in het bos, thuis en in de winkel. Ontdek wat een inspirerende vergaderlocatie aan je meeting toevoegt! Zo'n locatie kan heel divers zijn: midden in een bos, aan het water, hartje stad of juist tussen groene landerijen. Waar jullie je inspiratie ook uithalen, wij hebben de grootste selectie écht inspirerende vergaderlocaties.

Tien tips voor extra vergader inspiratie

  1. Kies een inspirerende locatie (laten wij die nou hebben!)
  2. Kom in beweging en ga iets doen
  3. Zorg voor chaos
  4. Denk in mogelijkheden
  5. Ga de natuur in
  6. Doe één ding tegelijk met je volle aandacht
  7. Zorg voor inspirerende mensen/sprekers
  8. Neem (letterlijk) afstand
  9. Zorg voor humor
  10. Geeft nooit op
Groepsactiviteiten Leeuwarden - Workshop Schermen

Activiteiten waar je lekker veel inspiratie van krijgt

Van in beweging komen en naar buiten gaan krijg je inspiratie. Als je lekker bezig bent, kijk je opeens heel anders tegen een probleem aan of zie je zo maar een minder voor de hand liggende oplossing. Laten wij nou de leukste activiteiten hebben:

Soms is vergaderen een klein feestje

Vergaderen buiten de deur wordt een klein feestje als je vergadert op een locatie die klopt. Denk daarbij aan een verrassende inrichting, bijzondere details, een warm welkom, lekkere stoelen, de juiste voorzieningen en goede catering. Soms is er zelfs huisgemaakte appeltaart, een knapperend houtvuur en een rustgevend (groen) uitzicht. En op sommige locaties kun je jullie meeting afsluiten met een diner en een goed glas wijn om vervolgens lekker je 'eigen' bed in te duiken. Vergaderen was nog nooit zo inspirerend.

Vergaderlocaties

Ken jij écht inspirerende vergaderlocaties?

Ken jij een vergaderlocatie met een wow-factor die écht inspirerend is? Laat het ons weten zodat we kunnen delen met anderen.

Inspirerende vergaderlocaties 5 Inspirerende vergaderlocaties 3 Inspirerende vergaderlocaties 4 Inspirerende vergaderlocaties 6 Inspirerende vergaderlocaties 9