Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bijzondere vergaderlocaties

Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties? Hier vind je unieke en inspirerende vergaderlocaties. Bijzondere locaties om te vergaderen, brainstormen of teambuilden. Direct zoeken & boeken bij de locatie zelf.

Vergaderen op een bijzondere locatie

Een bijzondere vergaderlocatie voegt iets toe aan je meeting. Of het nou gaat om een brainstorm, heisessie of teambuilding, de juiste locatie zorgt voor een toegevoegde waarde. Daarom selecteren wij alleen écht bijzondere vergaderlocaties. Vergaderruimtes met een wow factor, die zijn ingericht met bezieling. Unieke locaties gelegen op de mooiste plekjes. Vergaderen wordt een feestje op één van onze bijzondere vergaderlocaties!

Zoek & boek direct jouw bijzondere vergaderlocatie
Vergaderlocatie Arnhem 1

Bijzondere en unieke locaties

Volgens de Van Dale betekent bijzonder 'afwijkend van het gewone'. Dat is precies wat onze bijzondere locaties zijn. Niet standaard. Niet afgezaagd en al helemaal niet saai. Al onze bijzondere vergaderlocaties onderscheiden zich op hun eigen manier. Groot en luxe, sfeervol en huiselijk of duurzaam en groen: het bijzondere zit hem in heel uiteenlopende dingen. Alle locaties hebben uitstraling, zijn uitgerust met de juiste voorzieningen en voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom hebben we altijd, voor elke team, voor elke gelegenheid en voor elk budget een bijzondere vergaderlocatie.

Er is altijd wel een reden om te kiezen voor een bijzondere vergaderlocatie

Vergadering, heisessie, training, teambuilding of brainstorm: er zijn genoeg redenen waarom je dat wilt doen op een bijzondere locatie.

  1. Het geeft meer prioriteit aan je vergadering
  2. Buiten de deur op een unieke locatie kun je écht focussen
  3. Bij jullie werken bijzondere mensen en die verdienen een bijzondere locatie
  4. De creativiteit op kantoor is ver te zoeken. Jullie hebben dringend nieuwe inspiratie nodig
  5. Je zoekt rust, ruimte, sfeer, originaliteit of kleur
  6. Op onze bijzondere locaties kun je ook dineren of zelf koken
  7. Jullie willen dat het gewoon goed geregeld is
  8. Jullie nieuwe product of dienst is zó succesvol, dat mag gevierd worden
  9. De vorige bijzondere locatie is zo goed bevallen, dat wil je gewoon nóg een keer
  10. Gewoon omdat het kan
Bijzondere vergaderlocaties teambuilding

Teambuilding, vergaderbreak, teamuitje, workshop of energizer

Wil je je dag aanvullen met een activiteit? Wij verzorgen vergaderbreaks en teambuilding activiteiten op bijzondere locaties. Of gewoon op jullie eigen bijzondere vergaderlocatie. Met welk doel willen jullie een activiteit inzetten en op welk moment van de dag? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Dit zijn een paar van onze favorieten:

Ken jij ook zo'n bijzondere en unieke vergaderlocatie?

Ken jij een bijzondere vergaderlocatie die écht niet mag ontbreken in ons aanbod? Laat het ons weten zodat we deze bijzondere plek kunnen delen met anderen.