Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderlocatie nodig?

Vind hier jouw vergaderlocatie! Op zoek naar een inspirerende, bijzondere locatie om te vergaderen? Op deze site vind je de mooiste ruimtes om te vergaderen op locatie.

Vergaderen op locatie? Vind hier de allermooiste vergaderlocatie!

Een mooie, inspirerende vergaderlocatie die bijdraagt aan het welslagen van jullie vergadering, dat is wat je zoekt. Geen standaard vergaderlocatie langs de snelweg, maar zo'n sfeervolle vergaderruimte waar je je direct thuis voelt. We begrijpen wat je bedoelt, daarom vind je hier snel en makkelijk de allermooiste vergaderlocatie!

Zoek & boek een inspirerende vergaderlocatie
vergaderlocatie, inspirerende vergaderlocaties

Inspirerende vergaderlocaties

Een vergaderlocatie die echt inspirerend is. Zo'n locatie waar je aan komt rijden en denkt: WOW! Mag ik hier de hele dag vergaderen? Wat een feestje! Precies die vergaderlocaties vind je hier. Door de handige zoekfilters vind je snel de vergaderlocatie die inspirerend is en past bij jouw wensen.

Bekijk alle inspirerende vergaderlocaties
Vergaderlocatie met overnachting

Vergaderlocatie met overnachting

Op zoek naar een vergaderlocatie waar je ook kunt overnachten? Bekijk hier onze vergaderlocaties met overnachting. Deze locaties zijn perfect voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. Overdag vergader je in een inspirerende ruimte en 's nachts slaap je heerlijk in één van de mooie gastenkamers. De mooiste vergaderlocaties met overnachting in Nederland hebben wij alvast geselecteerd, zo begint je dag altijd goed.

Vind hier jouw vergaderlocatie met overnachting
Kleinschalige vergaderlocatie

Kleinschalige vergaderlocatie

Ook op een kleinschalige vergaderlocatie kun je groots vergaderen. Groepen tot twintig personen vinden hier intimiteit en bescheidenheid. Een kleine vergaderlocatie is zo ingericht dat beperkte groepen zich hier helemaal op hun gemak voelen.

Kleinschalige vergaderlocaties tot 20 personen

Bestaat de ideale vergaderlocatie?

Volgens ons wel! De ideale vergaderlocatieis een locatie die verrast, inspireert, bijzonder is en iets doet met je team. Wij selecteren alleen maar locaties waar we zelf ook zouden willen vergaderen. Lekker met z'n allen rondom de haard, aan tafel met uitzicht op de rivier of diep weggezakt in heerlijk pluche. En dat je soms kiest voor een vergaderruimte met een specifieke inrichting snappen we ook. Robuust, zacht, industrieel, veel hout of klassiek: voor ieder team bestaat de ideale vergaderlocatie.

Zoek & boek hier jouw ideale vergaderlocatie
Goedkope vergaderlocatie

Goedkope vergaderlocatie

Ook een goedkope vergaderlocatie kan inspirerend zijn. Laat je verrassen door de low-budget vergaderlocaties die wij voor je geselecteerd hebben. Hier zit je voor een dubbeltje op de eerste rang. Betaal niet teveel en boek zo'n goedkope vergaderlocatie

Vind hier een goedkope vergaderlocatie
Luxe vergaderlocatie

Luxe vergaderlocatie

Soms mag het wat meer zijn en heb je geluk dat in zo'n luxe vergaderlocatie mag verblijven. Zo'n locatie waar aan alles gedacht is. Waar je van top tot teen in de watten gelegd wordt. Benieuwd welke luxe vergaderlocatie bij jou past?

Vind hier een luxe vergaderlocatie

Wil jij je leukste vergaderlocatie met ons delen?

Weet jij een bijzondere, inspirerende vergaderlocatie? Verrassend, een beetje gek of te mooi om waar te zijn? In een bruisend stadscentrum of midden in een weiland? Wij zijn altijd op zoek naar die ene fan-tas-tische locatie die iets met je doet. Deel je jouw favoriete vergaderlocatie met ons?

Vergader locatie Utrecht

Vergaderlocatie Utrecht

Utrecht is de de meest centraal gelegen provincie van Nederland. Een perfecte locatie om te vergaderen wanneer de mensen uit alle richtingen moeten komen. Zoek & boek hier een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht.

Zoek & boek een vergaderlocatie in Utrecht
vergaderlocatie amsterdam
Vergaderlocatie Amsterdam

Vergaderen in de hoofstad van Nederland? Kies voor een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam! Zoek je een locatie in het bruisende centrum of juist zo'n uniek plekje aan het water? Bekijk hier de mooiste vergaderlocaties in Amsterdam.

Vergaderlocatie Amsterdam
Inspirerende-Vergaderlocatie-Achthuizen
Vergaderlocatie Breda

Voor bedrijven met vestigingen in zowel België als Nederland is Breda de aangewezen plek om te vergaderen. Makkelijk bereikbaar, zonder files en tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vind hier jouw favoriete vergaderlocatie in Breda

Vergaderlocatie Breda
Vergaderlocatie Amersfoort 2
Vergaderlocatie Zwolle

Vergaderen in het oosten van Nederland? Kies dan voor Zwolle! Zwolle is vanuit alle richtingen goed bereikbaar en herbergt prachtige vergaderlocaties. We hebben de allermooiste alvast voor je op een rijtje gezet.

Vergaderlocatie Zwolle
De leukste vergaderlocatie voor je brainstorm | teambuilding | product lancering | bedrijfsuitje

Een vergaderlocatie is er natuurlijk niet alleen om in te vergaderen. Wat je er allemaal nog meer kunt doen kun je ongetwijfeld zelf bedenken, maar wij denken onder meer aan teambuilding, brainstormen of er een meeting organiseren. Dat kún je doen in een standaard zaaltje, maar waarom zou je als er zoveel leuke en inspirerende locaties zijn? Op de meeste locaties is bovendien voldoende ruimte om met je team naar buiten te gaan voor een enerverende teambuilding activiteit.

Kleinschalige, duurzame of huiselijke vergaderlocatie?

Vind hier makkelijk en snel jouw favoriete vergaderlocatie per thema gerangschikt

Populaire thema’s

Bekijk alle themas
Snel en makkelijk een inspirerende vergaderlocatie vinden?

Heb je weinig tijd om lang te zoeken, maar wil je wel een inspirerende vergaderlocatie boeken? Bekijk dan onze zoekpagina en laat je inspireren. De handige zoekfilters helpen je om binnen enkele minuten de vergaderlocatie te vinden welke past bij jouw wensen.

Zoek & boek jouw inspirerende vergaderlocatie