Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderen op een boerderij

Vergaderen op een boerderij? Bekijk hier alle vergaderlocaties op een boerderij. Teambuilding of vergaderen bij de boer, een unieke ervaring!

Vergaderen op de boerderij?

Zoek je een vergaderruimte of vergaderlocatie op een boerderij? Wij hebben de mooiste boerderijlocaties geselecteerd waar je kunt vergaderen op de boerderij. Boek je volgende meeting tussen de rondscharrelende kippen, met uitzicht op de koeien en rondhuppelende lammetjes. Wij wensen je alvast een inspirerende vergadering op de boerderij!

Bekijk alle vergaderlocaties
Vergaderen op een boerderij 1

Vergaderen bij de boer

In Nederland zijn tal van boerenbedrijven die een ruimte beschikbaar hebben gesteld om te vergaderen. Deze ruimtes variëren van zeer eenvoudig tot bijzonder sfeervol en inspirerend. Op deze website vind je enkel de allermooiste boerderijlocaties. Alle locaties hebben één ding gemeen: je vergadert bij de boer. En dat betekent onthaasten en genieten van rust en ruimte. Welkom op de boerderij!

Vergaderen op een boerderij 2

Voordelen van vergaderen op een boerderij

Vergaderen op een boerderij heeft veel voordelen ten opzicht van vergaderen in een standaard vergaderruimte. Het grootste voordeel is dat je op de boerderij verzekerd bent van ruimte en vrijheid. Je loopt tussen het vergaderen door makkelijk even naar buiten voor een frisse neus. Het uitzicht op de boerderijdieren werkt vaak rustgevend en inspirerend. Het grootste voordeel is echter dat je meestal alleen over de gehele locatie beschikt. Privacy verzekerd!

Bekijk locaties waar je vergadert zonder anderen
Vergaderen op een boerderij 3

Bijzondere vergaderlocatie op een boerderij

Een locatie waar je op bijzondere wijze kunt vergaderen op de boerderij is Erfgoed Bossem. Je vergadert hier tussen de brandrode runderen. Een rondleiding per jeep of trekker behoort tot de mogelijkheden. En hoe leuk is het om de vergaderdag af te sluiten met een heerlijke barbecue met vlees van de eigen runderen?

Lees meer over vergaderen bij boerderij Erfgoed Bossem
Vergaderen op een boerderij 4

Vergaderen in de natuur

Een andere locatie waar je midden in de natuur vergadert, met uitzicht op de koeien, is 't Bullekroffie. De hele locatie ademt boerderij, maar dan in een eigentijdse en hippe vormgeving. Na het vergaderen kan je hier comfortabele overnachten in de Baggerbonte, Blaarkop of Zwartbonte. En het uitzicht vanuit de vergaderruimte? Die is weergaloos... beloofd!

Vergaderen op een boerderij 5
Vergaderen op een boerderij 6

Eten en drinken van eigen erf

Op een boerderijlocatie geniet je vaak van producten van eigen erf. Verse eitjes van de rondscharrelende kippen, jam uit de boomgaard, groenten en kruiden uit de moestuin en melk (en soms ook vlees) van eigen koeien. Vraag eens naar de mogelijkheden van een picknick in de wei, een leuke vergaderbreak!

Vergaderen op een boerderij 7

Brainstormen op het platteland

Boerderijlocaties lenen zich uitstekend voor een bijeenkomst waarbij je wel wat inspiratie kunt gebruiken. De rust en ruimte werken weldadig bij een brainstorm of heisessie. De meeste boerderijlocaties zijn familiebedrijven waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke wensen. Wij zijn benieuwd of onze boerderijlocaties hebben bijgedragen aan jullie brainstormsessie?

Vergaderen op een boerderij 8

Vergaderen in het hooi

Een aantal boerderijen hebben een ruimte ingericht waar je letterlijk kunt vergaderen in het hooi. Zoals bijvoorbeeld bij boerderij Het Dommeltje. Een unieke ervaring!

Vergaderen op een boerderij 8
Vergaderen met uitzicht op de koeien

Een vergaderruimte met uitzicht op de koeien? Dat kan bij Boerderij Eben Haezer. Deze vergaderlocatie bevindt zich letterlijk in de stal, zodat je tijdens het vergaderen de koeien kunt observeren.

Vergaderen bij boerderij Eben Haezer
Vergaderen op een boerderij 9
Ken jij zo'n inspirerende boerderij waar je in alle rust kunt vergaderen?

Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar mooie, bijzondere en inspirerende vergaderlocaties op de boerderij!