Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderen in het groen

Vergaderen op een groene locatie, midden in de natuur? Bekijk hier alle vergaderlocaties waar je kunt vergaderen in het groen.

Groen vergaderen?

Vergaderen in het groen op zo'n inspirerende groene vergaderlocatie, wil wil dat nou niet? Genieten van rust en ruimte en het geluid van ruisende bomen. Uitzicht op uitgestrekte landerijen. Voldoende gratis parkeerruimte. Geen file. Inspirerende vergaderruimtes. Lekkere hapjes tussendoor. Vergaderen en vertragen. Het is mogelijk op zo'n groene vergaderlocatie, laat je inspireren!

Bekijk alle vergaderlocaties
Vergaderen in het groen 1

Groene vergaderlocaties

Vergaderen langs de snelweg, waarom zou je dat willen? Voor hetzelfde geld (en meestal goedkoper ;)) vergader je op zo'n prachtige groene locatie midden in de natuur. Geen last van voorbij razend verkeer, geen massa en geen benauwde vergaderzaaltjes. Kies voor stilte, de hele locatie voor jullie zelf en sfeervolle vergaderruimtes. Inspiratie verzekerd!

Vergaderen zonder anderen
Vergaderen op locatie

Inspirerende buitenlocaties

Buitenlocaties zijn de trend. Steeds meer bestaande locaties ontwikkelen nieuwe concepten waarbij je tijdens het vergaderen kunt genieten van rust, ruimte en sfeer. BuitenBusiness is een bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in buitenlocaties. Op de website vindt je hun persoonlijke collectie buitenlocaties alsmede een aantal inspirerende buitenactiviteiten.

Vergaderen in het groen 3

Vergaderen op een groene locatie

Vergaderen in het groen op een duurzame vergaderlocatie? Wij hebben de meest inspirerende vergaderlocaties voor je geselecteerd waar je groen kunt vergaderen.

Zoek & boek groene vergaderlocaties
Vergaderen in het groen 4

Vergaderen in de natuur

De natuur inspireert. Wanneer je een vergadering organiseert, kies dan een vergaderlocatie in de natuur. Het is heerlijk om tussendoor even de benen te kunnen strekken en door een mooie tuin te wandelen. Of te lunchen onder de perenboom. Of na te borrelen op een fijn terras. Of gewoon genieten van een mooi uitzicht. Need we say more?

Vergaderen in het groen 5

Ken jij een locatie waar je groen kunt vergaderen?

Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar de meest inspirerende locaties waar je groen kunt vergaderen.