Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderen Rotterdam

Inspirerende locaties om te vergaderen, brainstormen of teambuilden in Rotterdam. Hier vind je unieke vergaderlocaties en bijzondere vergaderruimtes in Rotterdam en omgeving.

Vergaderen in Rotterdam?

Kies voor één van onze inspirerende vergaderlocaties! Wij hebben de meest bijzondere locaties in Rotterdam hieronder op een rijtje gezet. Unieke locaties waar je kunt vergaderen, teambuilden of brainstormen. Rotterdam is the place to go wanneer je een echt inspirerende locatie zoekt. Laat je verrassen en kom vergaderen in Rotterdam!

Inspirerende Vergaderlocaties

Rotterdam

Vergaderen Rotterdam Euromast

Waarom vergaderen in Rotterdam?

Rotterdam is uitgeroepen tot coolste stad van Nederland en dat is niet voor niets. Deze bruisende havenstad verrast met haar vooruitstrevende architectuur. Het hoogste kantoorgebouw van Europa staat in Rotterdam, evenals de bekende Kubuswoningen en de prachtige Markthal. Eigenlijk zie je het al wanneer je aankomt op het Centraal Station: in Rotterdam kan het en gebeurt het. Een bijzondere vergaderlocatie heb je hier snel gevonden. En wat het extra aantrekkelijk maakt: Rotterdam is veruit de goedkoopste stad wanneer je het vergelijkt met Den Haag of Amsterdam.

Vergaderen Rotterdam Terras

Teambuilding Rotterdam

Combineer je vergadering in Rotterdam met een unieke teambuilding actviteit of vergaderbreak. Dat kan iets simpels zijn, zoals met z'n allen een drankje op één van de vele gezellige terrassen. Of een gezamenlijk bezoek aan het zomercarnaval, de markthal of een kubuswoning. Of kies voor een workshop schermen op het dak van jullie vergaderlocatie. Of een inspirerende workshop Tai Chi in de tuin van het hotel. In Rotterdam kan het. Bekijk hier meer teambuilding activiteiten die verzorgd kunnen worden in Rotterdam

Zoek & boek inspirerende vergaderlocaties
Vergaderen Rotterdan Centraal Station

Weet jij een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam?

Ken jij zo'n bijzondere locatie in Rotterdam waar je kunt vergaderen of teambuilden? We horen het graag, zodat we jouw locatie weer kunnen delen met anderen.