Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderen Noord-Holland

Wil je vergaderen in Noord-Holland? Op onze website vind je eenvoudig de meest inspirerende locatie. Zoek en boek hier de mooiste vergaderruimte of meest bijzondere vergaderzaal. Bekijk hieronder onze collectie met unieke locaties om te vergaderen in Noord-Holland.

Inspirerende vergaderlocaties in NoordHolland

Je zoekt die ene speciale vergaderlocatie in Noord-Holland. Wij helpen je graag! Wil je graag een vergaderruimte aan het strand of in de stad? Duurzaam? Luxe? Of juist low-budget? Hieronder vind je een selectie van de mooiste en meest inspirerende locaties om te vergaderen in Noord-Holland.

Inspirerend vergaderen in Noord-Holland

5 Vergaderen aan het strand Vergaderen aan zee Vergaderlocatie strand

Vergaderen aan het strand

Als je aan Noord-Holland denkt, dan denk je ook aan het strand. Zandvoort, Castricum en Bergen zijn een aantal favoriete strandplaatsen waar je ook inspirerend kunt vergaderen. De allermooiste vergaderlocaties aan het strand hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze snel via de link hieronder.

Vergaderen aan het strand
vergaderlocatie amsterdam

Vergaderen in Amsterdam

Wil je liever midden in de stad vergaderen, dan is Amsterdam natuurlijk the place to be. In Amsterdam heb je volop keuze wanneer het gaat om inspirerende vergaderlocaties. Kies je voor zo'n rustige locatie in het Amsterdamse Bos of juist voor zo'n bruisende vergaderlocatie midden in het centrum? Wat je ook kiest, je vergadering is gegarandeerd geslaagd wanneer je kiest voor zo'n bijzondere locatie.

Vergaderlocaties in Amsterdam

Vergaderen in de kop van Noord-Holland

Populaire en nieuwe locaties

Bekijk alle locaties

Inspirerende vergaderlocaties

In Noord-Holland vind je misschien wel de meest inspirerende vergaderlocaties van heel Nederland. Hierboven hebben we er al een aantal genoemd, hieronder lichten we er nog enkele uit. Hoe je ook wilt vergaderen, NoordHolland heeft het. Wil je vergaderen aan het strand? Of zoek je een vergaderlocatie op het platteland? Liever toch een inspirerende locatie in het stadscentrum? Of gaan jullie voor teambuilding op de boerderij? Noord-Holland biedt het allemaal. Zoek & boek eenvoudig de meest inspirerende vergaderlocatie via onze uitgebreide zoekpagina.

Bekijk alle inspirerende vergaderlocaties
Vergaderen Noord Holland Amstelveen

Swingend vergaderen in Noord-Holland

Vergaderen saai? Niet bij de Music Meeting Lounge in Amstelveen. Ontdek het favoriete album van je collega's. Doe een voorstelrondje met behulp van je favoriete album. Zit Henry tóch nog te knikkebollen? Zet die discoplaat op ga een kwartiertje dansen. Het is niet te geloven wat voor positieve energie dat geeft! Twijfels? Doe eens gek en probeer het gewoon: swingend vergaderen in Noord-Holland wordt een hit!

Lees meer over de Music Meeting Lounge in Amstelveen
Congreslocatie Noord-Holland Forteiland IJmuiden

Welkom in het Noord-Hollands vergaderfort

Fort IJmuiden is een indrukwekkende vergaderlocatie. Het Forteiland is onderdeel van De Stelling van Amsterdam en had van oorsprong de taak om onze hoofdstad te verdedigen. De vergaderzalen bevinden zich in ondergrondse gewelven van voormalige bunkers en slaapvertrekken. Inmiddels zijn die natuurlijk van alle moderne gemakken voorzien. Ontdek via de link hieronder hoe jij toegang krijgt tot dit vergaderfort in Noord-Holland.

Lees meer over het VergaderFort in IJmuiden

Mis je nog bijzondere vergaderruimtes in Noord-Holland ?

We hebben er al veel verzameld, maar er zijn vast nog veel meer van die prachtige vergaderlocaties in Noord-Holland. Weet jij nog zo'n fantastische vergaderzaal die absoluut niet op onze website mag ontbreken? Laat het ons weten! We delen graag de allermooiste locaties waar je kunt vergaderen in Noord-Holland!

De ideale locatie om te vergaderen in Noord-Holland gevonden?

We hopen natuurlijk dat je de perfecte zaal hebt kunnen vinden. Is het nog niet gelukt, bezoek dan onze uitgebreide zoekpagina. Geef je wensen aan met behulp van het handige filtersysteem. Zo boek je alsnog een passende locatie om te vergaderen in Noord-Holland. Of waar dan ook in Nederland.

Ga naar de zoekpagina en vind alsnog jouw ideale vergaderruimte in Noord-Holland