Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vergaderen Leeuwarden

Vergaderen in Leeuwarden? Zoek en boek hier inspirerende vergaderlocaties. Een unieke vergaderruimte of een bijzondere vergaderzaal in Leeuwarden? Je vindt het hier!

Vergaderen in Leeuwarden

Wil je vergaderen in Leeuwarden en ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Die vind je hier! Wij hebben een unieke selectie bijzondere vergaderruimtes en verrassende vergaderzalen in Leeuwarden. Via de handige zoekfilters vind je direct de locatie die het beste past bij jullie vergadering, brainstorm of teambuilding. Op deze pagina lees je alles over vergaderen in Leeuwarden!

Vergaderlocaties in Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en misschien wel de meest verrassende stad van Nederland. Ken jij het centrum van Leeuwarden al? Met een toren die schever staat dan de toren van Pisa? Met de meest bijzondere vergaderlocaties van Nederland? Met de leukste vergaderbreak, namelijk de Nassauroute? Ontwikkel je teamspirit en talent en laat je verrassen door vergaderstad Leeuwarden!

Zoek & boek vergaderlocaties in Leeuwarden

Verrassend vergaderen in Friesland

Inspirerende-Vergaderlocaties-Etten-Leur

Anders vergaderen in Leeuwarden

Leeuwarden is de culturele hoofdstad van Europa. Door de kop boven het maaiveld uit te steken en te luisteren naar nieuwe inzichten, onderscheidt Leeuwarden zich ten opzichte van andere steden. In 2018 werden tal van nieuwe, duurzame projecten opgezet, ook op vergader gebied. Dromen, durven, doen is het motto van vele Friezen. En dat zie je terug in de vele eigenzinnige en verrassende vergaderlocaties. Anders vergaderen? Dat doe je in Friesland!

Zoek & boek een inspirerende vergaderlocatie
Vergaderen Leeuwarden Vergaderruimte

Inspirerende vergaderlocaties

Wil je vergaderen in Leeuwarden? Kies dan voor een locatie van Inspirerende Vergaderlocaties! Waarom? Hieronder vind je 8 goede redenen:

✔ Vind direct de beste locatie door de handige zoekfilters
✔ Bekijk beschikbaarheid en tarieven
✔ Lees ervaringen van andere gasten
✔ Leuke vergaderbreaks direct bij te boeken
✔ Direct contact met de locatie zelf
✔ Gratis persoonlijk dashboard
✔ Eerlijk en transparant: 100% gratis service!
✔ Altijd unieke en bijzondere locaties

Inspirerende Vergaderlocaties
Vergaderen Leeuwarden Vergaderlocatie

Ken jij een inspirerende vergaderlocatie in Leeuwarden?

Wij zijn altijd op zoek naar de meest inspirerende vergaderlocaties. Ken jij een bijzondere locatie in Leeuwarden waar je kunt vergaderen, brainstormen of teambuilden? Laat het ons weten, we delen jouw plek graag met anderen.