Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Anders vergaderen

Anders vergaderen, daar houden we van. Niet in saaie zaaltjes zonder daglicht, maar op verrassende en inspirerende locaties met een bite. Anders vergaderen doe je bijvoorbeeld in een buitenplaats, met uitzicht op het water, in een kas of in het groen. En anders vergaderen kan natuurlijk ook prima buiten.

Inspirerende locaties waar je anders kunt vergaderen

Anders vergaderen buiten de deur doe je met een reden. Omdat je tot resultaat wilt komen, omdat de inspiratie op kantoor te wensen overlaat of omdat je op zoek bent naar verfrissende ideeën en nieuwe inzichten. Wij hebben de meest inspirerende vergaderlocaties verzameld waar anders vergaderen een koud kunstje is. Stuk voor stuk vergaderplekken die verrassen. Omdat je vergadert in bruisend Amsterdam, in een gerestaureerde hoeve die een belangrijke design prijs heeft ontvangen of waar het zo stil is dat je letterlijk de ruimte krijgt om groots te denken. Zoek hier jour ideale locatie om anders te vergaderen.

Zoek & Boek hier een locatie waar je anders kunt vergaderen
Anders vergaderen 1

Waar kan ik uniek vergaderen?

← Hier, bij Wierschuur Nieuwland! En op deze website vind je nog veel meer locaties waar je anders kunt vergaderen. Omdat de locatie bijzonder is, de plek inspirerend, de inrichting verrassend en de eigenaren gastvrij zijn. En vaak zelfs een combinatie van dat alles. Anders vergaderen kan in kastelen, boerderijen, hoeves, monumenten en landhuizen. We hebben een groot aanbod van verrassende plekken waar je anders vergadert en waar vergaderen weer leuk wordt.

Boek hier je anders dan anders vergaderlocatie

Tien goede redenen om je locatie bij ons te boeken

We zijn natuurlijk niet de enige aanbieder als het gaat om anders vergaderen, maar wel de leukste (vinden we zelf natuurlijk). Tien goede redenen om bij ons te boeken:

  1. We kennen alle locaties persoonlijk
  2. Op elke locatie kun je écht anders vergaderen
  3. Snel zoeken & boeken door handige zoekfilters
  4. Je hebt direct contact met de locatie, daardoor altijd de beste prijs
  5. Onze service is 100% gratis voor vergaderaars
  6. Locaties betalen één vast bedrag, daardoor is ons advies onafhankelijk
  7. Je ziet direct de beschikbaarheid
  8. Reviews per locatie
  9. Teambuilding activiteiten direct bij te boeken
  10. Wij denken graag met je mee en je mag ons altijd bellen of mailen
Inspirerend vergaderen 2

Anders vergaderen in het groen

Waarom binnen blijven als je ook naar buiten kunt om anders te vergaderen? Onderzoek heeft aangetoond dat de locatie en de inrichting van een ruimte je creativiteit ten positieve beïnvloeden. Ongeveer vijftig procent van je creativiteit komt uit je omgeving. En uitzicht en op groen, planten en natuurlijke materialen vergroten je creativiteit nóg meer. Anders vergaderen met uitzicht op groen is fantastisch, maar er middenin zitten is natuurlijk nog leuker. Daarom zijn wij voorstander van lekker buiten brainstormen.

Anders vergaderen
Anders vergaderen 3

Anders vergaderen met een thema

Vanuit het BasisKamp klim je de berg op. Letterlijk én figuurlijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze vergaderlocatie, eigendom is van Neerlands bekendste bergbeklimmer Wilco van Rooijen, in het teken staat van de bergsport. Hij beklom de hoogste toppen van alle 7 wereld continenten, de Seven Summits. Bij Het Basiskamp kun je anders vergaderen en bereik je met je team grote hoogtes.

Anders vergaderen 4

Vergaderen op het water aangenaam anders

Zodra je 'aan boord' stapt, vallen alle dagelijkse beslommeringen van je af. Op deze unieke en zelfvoorzienende locatie bij de NDSM-werf in Amsterdam Noord ligt deze inspirerende en duurzame vergaderlocatie. Op de geWoonboot hebben bedrijven alle ruimte om anders te vergaderen. voor hun workshop of brainstorm en is er alle ruimte om anders te vergaderen.

geWoonboot

Ken jij een locatie waar je anders kunt vergaderen?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, spannende en verrassende locaties waar je echt anders kunt vergaderen. Ken jij zo'n unieke plek? Deel hem dan met ons.