Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Huiselijk & sfeervol vergaderen

Vergaderen in huiselijke sfeer is effectief. Speciaal voor iedereen die houdt van huiselijk en sfeervol vergaderen hebben wij de gezelligste vergaderlocaties geselecteerd. Knus, intiem en warm. Hier word je hartelijk onthaald en voel je je snel thuis. Lekker samen rondom de houtkachel, op grote loungebanken of aan de keukentafel vergaderen. Voel ook wat het huiskamereffect voor jullie team kan doen en boek een van onze huiselijke en sfeervolle vergaderlocaties.

Huiselijk en sfeervol vergaderen 2

Vergaderen in een informele sfeer

Een informele sfeer op je vergaderlocatie zorgt voor een vertrouwd en warm gevoel. Dat kan in kleine kring, maar ook met een wat grotere groep. Op een huiselijke en sfeervolle vergaderlocatie kun je ontspannen en sfeervol overleggen en kom je makkelijker tot de kern. Wij hebben diverse vergaderlocaties geselecteerd die dit huiskamergevoel helemaal omarmen. Overal vind je een andere sfeer en een ander gevoel. Wil je juist midden in het groen vergaderen, op of rondom het water of hartje stad? Dat kan allemaal. In een huiselijke en sfeervolle omgeving.

Creatiever in een groene omgeving

De locatie en inrichting van een ruimte beïnvloeden de creativiteit. Dit blijkt uit onderzoek van hoogleraar technologie en menselijke factoren Jan Dul van de Erasmus Universiteit. Ongeveer vijftig procent van iemands creativiteit komt uit zijn omgeving. Sociaal en organisatorisch, maar óók fysiek. En wat blijkt: juist uitzicht op natuur, planten en natuurlijke materialen zijn bevorderend als het gaat om werk. Op dit soort locaties komen originele ideeën en creativiteit makkelijk tot uiting. Nog meer reden dus om een van onze sfeervolle locatie in een groene omgeving te boeken.

Deel jouw favoriete huiselijke vergaderlocatie

Wij delen graag de mooiste plekjes met anderen. Ken jij ook zo'n bijzondere vergaderlocatie met een écht huiselijke sfeer? Laat het ons weten!

Huiselijk en sfeervol vergaderen 2

Knus en intiem vergaderen

Huiselijk vergaderen is een breed begrip. Wat wij daar onder verstaan is vergaderen aan een lange keukentafel. Met elkaar in overleg bij een open haard en lunchen aan een gezellige gedekte tafel. Knus en intiem. Vaak word je op deze locaties warm onthaald door de gastheer of -vrouw. Vergaderen in een persoonlijke setting doet vaak nét wat meer met je meeting omdat iedereen zich sneller op zijn gemak voelt. Wel zo gemoedelijk.

Vergaderen op locatie 3

Sfeervolle vergaderlocaties

De door ons geselecteerde vergaderlocaties zijn altijd sfeervol. Elk op zijn eigen manier. Materiaalgebruik, licht, kleur, ligging, inrichting en decoratie zijn allemaal heel bepalend voor de sfeer. De een houdt van licht en vrolijk, de ander van warm en chic. De juiste ambiance zorgt voor een ontspannen sfeer. Kijk bij onze locaties en je vindt geheid een sfeervolle vergaderlocatie die bij jullie past.