Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Duurzaam vergaderen

Is jouw bedrijf groen bezig? Dan wil je ook duurzaam vergaderen. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van de meest duurzame vergaderlocaties. Hier kun je inspirerend vergaderen met een goed gevoel. Soms in het groen, soms midden in de stad. Maar altijd zijn de vergaderlocaties op een duurzame manier bezig met hun bedrijfsvoering. En sommige locaties gaan daarin nog een flinke stap verder met bijvoorbeeld biologische groente en fruit uit eigen moestuin of de mogelijkheid voor een CO2 neutrale vergadering. Duurzaam vergaderen is de leukste manier om iets goeds te doen voor ons klimaat.

Vergaderlocatie in Leeuwarden 5

Biologisch & Fair Trade op je vergaderlocatie

Al onze duurzame locaties gaan op een verantwoorde manier om met hun omgeving. Sommige vergaderlocaties zijn gecertificeerd met de Green Key Award. Dat betekent dat ze onder meer maatregelen hebben genomen om water en energie te besparen en hun afval terug te brengen. Maar ook onze niet gecertificeerde vergaderlocaties hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Zij maken bijvoorbeeld op een spaarzame manier gebruik van linnengoed, handdoeken en zeep. Vaak werken ze met lokale, biologische of Fair Trade producten. En veel van deze mooie locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem een kijkje en kies jouw favoriet.

De leukste manier om bij te dragen aan het klimaat

Kiezen voor duurzaam vergaderen op een groene vergaderlocatie draagt bij aan een beter milieu. Iedereen is zich er van bewust dat het vijf voor twaalf is als het gaat om ons klimaat. We genieten van warme zomers en Indian Summers, maar ergens weten we ook dat dit niet helemaal klopt. De Nederlandse overheid heeft in haar klimaatakkoord afgesproken dat er in 2030 49% minder uitstoot van broeikasgassen moet zijn dan in 1990. Om dit doel te behalen, neemt de regering allerlei maatregelen. Maar de overheid kan dat natuurlijk niet alleen. Ook bedrijven dragen op grote schaal bij aan een beter milieu. Kiezen voor een duurzame vergaderlocatie is de leukste én meest eenvoudige manier om ook bij te dragen aan een beter klimaat.

Groepsactiviteiten Utrecht schapendrijven 2

Teambuilding werkt!

Duurzaam vergaderen buiten de deur werkt inspirerend. Zéker op een van onze groene vergaderlocaties. Samen iets doen, werkt nóg beter. De mensen van BuitenEvents komen graag naar jullie toe voor een enerverende workshop, een duurzame vergaderbreak of teambuilding activiteit. Omdat elk team anders is, zijn onze mogelijkheden eindeloos. Expeditie Robinson Team Survival, schapen drijven of samen een vlot bouwen zijn slechts een paar voorbeelden van hoe je jullie dag extra bijzonder kunt maken.

Ken jij een locatie waar je duurzaam kunt vergaderen?

Weet jij een groene vergaderlocatie waar duurzaamheid écht telt? Laat het ons weten zodat we deze locatie kunnen delen met anderen.