Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bijzonder en origineel vergaderen

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie waar nog lang over wordt gepraat? Ga dan aan de slag in een boomhut, op een onbewoond eiland, in een yurt, molshoop, tussen de kamelen of in een kunstwerk. Wij hebben een selectie van unieke vergaderlocaties voor je gemaakt. Stuk voor stuk bijzonder, origineel en onvergetelijk. Inspiratie verzekerd!

Vergaderruimte Amersfoort 3

Vergaderlocaties waar de inspiratie vanzelf komt

Out of the box denken was nog nooit zo makkelijk. Boek een bijzondere vergaderlocatie en de inspiratie komt vanzelf. Want wie denkt er nog aan kantoor en geijkte oplossingen als hij op een zeilschip zit, in een fort uit 1850, op het strand, in een monumentale wasserij of op strobalen? Niemand toch? Soms ben je gewoon op zoek naar net even wat extra's om met je team boven jezelf uit te kunnen stijgen. Wij helpen je daar graag bij met onze selectie van bijzondere en originele vergaderlocaties.

Bijzonder en origineel vergaderen 3

Bijzondere teambuilding mogelijkheden

Met een bijzondere activiteit maak je jullie vergaderdag helemaal compleet. Wij hebben een ruim aanbod van verrassende workshops die je kunt inzetten als vergaderbreak of teambuilding activiteit.

Neem onze Haka workshop. Haka betekent dans en wordt beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Het is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Iedereen leert in zeer korte tijd hoe te denken, handelen en slagen. Individueel en als een hecht team.

Hilarisch en origineel is Bokken voor bedrijven. Bokkenpiloot Lydia verzorgt samen met haar bokken een grappig en uniek programma vol humor en onverwachte situaties. Samenwerken en leiderschap staan hierbij centraal. Kijk ook bij ons overige aanbod en kies een activiteit die bij jullie past.

Bijzondere en originele vergaderlocaties met een WOW factor

Wij zijn dol op locaties met een wow factor. Van die plekken die wáánzinnig, bevreemdend, inspirerend en origineel zijn. Wil je zo'n plek met ons delen? Laat het aan ons weten.