Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Teambuilding ontwikkeling

Teambuilding is goed voor de ontwikkeling van elk zakelijk team. Of je nou gaat boogschieten of een expeditie doet, teambuilding is altijd leerzaam. Wij combineren graag de persoonlijke ontwikkeling met een bijzondere teambuilding activiteit.

Blijvende ontwikkeling van elk zakelijk team

Teambuilding is er in allerlei soorten en maten. Van teambuilding light naar teambuilding met een stevige inhoud. Beide vormen zijn waardevol voor de ontwikkeling van je team. Het gaat erom dat je een vorm kiest die past bij je team en de ontwikkeling die jullie als team willen doormaken. Wij hebben verrassende én leuke teambuilding activiteiten!

Ontwikkel je team met blijvend resultaat

Wanneer je kiest voor teambuilding ontwikkeling via ons, dan kies je voor kwaliteit en resultaat. Onze outdoor activiteiten en programma's kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgd worden. Teambuilding via Inspirerende Vergaderlocaties is:

✔ Vernieuwend en professioneel

✔ 100% aftrekbaar

✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties

✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat

✔ Als hoogste beoordeeld

✔ Ook geschikt voor grote groepen

✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)

✔ Gratis telefonische intake


Teambuilding ontwikkeling brug bouwen

Brug Bouwen = besluitvorming

Brug Bouwen is een bijzondere teambuilding activiteit waar de ontwikkeling van ieder teamlid én het team aan bod komt. Voorafgaand worden de doelstellingen geïnventariseerd. En de manier waarop de brug moet worden gebouwd, is afhankelijk van de gewenste doelstellingen. Thema’s die aan deze teambuilding gekoppeld zijn, zijn samenwerking, communicatie, creativiteit, teamontwikkeling, leiderschap, be­sluitvorming, kennismaking en inzicht in persoonlijke effectiviteit.

Teambuilding ontwikkeling Expeditie Robinson

Expeditie Robinson = teamspirit

Expeditie Robinson Team Survival staat voor overleven in de natuur. Daarbij wordt een beroep gedaan op het tactisch inzicht, lef en teamspirit van de deelnemers. Er zijn verschillende onderdelen waarbij ieder team punten kan verdienen, met als doel het andere kamp te verslaan. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek kan deze spannende Expeditie Robinson Team Survival gewonnen worden! Deze teambuilding activiteit zorgt geheid voor ontwikkeling en inzicht van je team.

Teambuiling ontwikkeling met roofvogels

Roofvogels = leiderschap

Nadat ieder teamlid zijn vogel uitgezocht heeft en er twee of meer groepen zijn gevormd, wordt per groep steeds een communicator of een leider gekozen. Tijdens deze teambuilding wordt duidelijk hoeveel vertrouwen de deelnemers in hun leider hebben. Staan de deelnemers het toe dat een roofvogel tussen hun benen door vliegt of kiezen ze voor veiligheid? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider? Roofvogels voegen echt iets te aan de ontwikkeling van je team.

Teambuilding ontwikkeling Bokken Voor Bedrijven

Bokken voor bedrijven = samenwerken

Het team die zijn bok het beste weet te stimuleren door slim samen te werken, maakt de meeste kans op de overwinning. Tijdens deze teambuilding activiteiten is samenwerken het sleutelwoord. Maar ook leiding geven, motiveren en loslaten: het komt allemaal aan bod tijdens dit unieke programma. De bokken zorgen regelmatig voor hilarische situaties waardoor het een programma wordt die de deelnemers zich nog lang zullen heugen. De leukste manier om teambuilding ontwikkeling in te zetten.