“Ik kan hier elke keer weer een unieke locatie vinden om te brainstormen met mijn klanten”

Bartmanzboot

Bartmanzboot   6 1 Hoofdfoto
Rguffemc2Svbiq0Tl3Z8Bartmanzboot 6 2Buitenkant Jpg
Vexqldvsdrnkl8Hzyf7Tbartmanzboot 6 3Interieur Jpg
Uj1Shgbilpz6N9Yxpownbartmanzboot 6 4Omgeving Jpg
inspirerend vergaderen utrecht
Itdoubvk5Wdcjmpagfezbartmanzboot 6 5Foto'svergaderruimte(Extratoevoegen) Jpg
V1Q9R7Fktio6Dgrfli0Abartmanzboot 5 1Fotoarrangement Jpg
Bartmanzboot, Loenen aan de Vecht, Utrecht
Bartmanzboot   6 1 Hoofdfoto
Rguffemc2Svbiq0Tl3Z8Bartmanzboot 6 2Buitenkant Jpg
Vexqldvsdrnkl8Hzyf7Tbartmanzboot 6 3Interieur Jpg
Uj1Shgbilpz6N9Yxpownbartmanzboot 6 4Omgeving Jpg
inspirerend vergaderen utrecht
Itdoubvk5Wdcjmpagfezbartmanzboot 6 5Foto'svergaderruimte(Extratoevoegen) Jpg
V1Q9R7Fktio6Dgrfli0Abartmanzboot 5 1Fotoarrangement Jpg

Omschrijving

Centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, op het kabbelende water van de Vecht, ligt Bartmanzboot. Een unieke vergaderlocatie voor kleinschalige bijeenkomsten. Puur, eerlijk, stijlvol en no-nonsense...


De geschiedenis

Bartmanzboot is een locatie die je niet over het hoofd kunt zien: het is de grootste woonboot in de omgeving en het design is uniek. De boot is in de jaren '60 ontworpen door de Leeuwardense architect De la Fontaine Verweij. Strakke lijnen en veel lichtinval hebben bij het ontwerp een belangrijke rol gespeeld. Onlangs is de boot van binnen en buiten compleet gerenoveerd. En daarmee verworden tot een originele en bijzondere vergaderlocatie op het water.


Inrichting en sfeer

Bartmanzboot is vrij strak ingericht, maar heeft toch een warme en huiselijke uitstraling. Bij de inrichting is zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en duurzaamheid. De tafels zijn vervaardigd van hergebruikt steigerhout, de stoelen zijn gemaakt van oude buisframes, de koffie is 'Rainforest Alliance Certified’ en de afgenomen elektriciteit wordt voor 100% opgewekt uit windenergie.


De vergaderruimtes

Je zult versteld staan van de hoeveelheid ruimte en licht op de boot. De centraal opgestelde vergadertafels bieden plaats aan 14 personen, maar Bartmanzboot is veel meer dan alleen een vergaderlocatie. Je kunt hier ook heel goed terecht voor een training, brainstorm, coaching, creatieve cursus, kookworkshop of mindfullness. De mogelijkheden zijn heel divers.


Eten en drinken

Alle luxe faciliteiten zijn aanwezig, zoals een espressoapparaat met versgemalen bonen en cappuccino van verse biologische melk, een beamer met groot scherm, een hout gestookte open haard, gratis wifi en een balkon op het water. Een smaakvolle en heerlijke lunch wordt bereid door een lokaal restaurantje met uitstekende catering.


Activiteiten

Voor een ontspannen of inspirerende break tijdens je bijeenkomst denkt de locatie-eigenaar graag met je mee. Maak bijvoorbeeld een boottocht in een fraai gerenoveerde sloep, die nog door de Engelsen is gebruikt tijdens de oorlog op de Falklands. Of ga voor een ontspannen tochtje in een mooie salonboot. Van de ene boot stap je zo in de andere... Daarnaast zijn diverse andere inspirerende vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness.


Ligging en bereikbaarheid

Bartmantzboot is zeer centraal gelegen in Nederland. De vergaderlocatie is vanuit het gehele land goed te bereiken. Vanuit Amsterdam ben je binnen 25 minuten aan boord. Tevens is de locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Bij Bartmanzboot zelf kan niet geparkeerd worden. Er is echter wel ruime parkeergelegenheid in een nabijgelegen woonwijk, op slechts 3 minuten loopafstand.


De mensen achter deze locatie

Bartmanzboot wordt gerund door Bart Huisinga.

Als jongetje spendeerde ik mijn jeugd op deze boot en tegenwoordig heb ik al veel zakelijke gasten op deze bijzondere en prijswinnende vergaderlocatie mogen ontvangen. Ik krijg er energie van mijn vergaderlocatie op de kaart te zetten. En het is leuk om de blije gezichten van mijn gasten te zien op het moment dat ze aan boord gaan. En veel leuker is het om te zien dat ze aan het eind van de dag nog blijer weer naar huis gaan!


Locatie

Over Bart Huisinga, de eigenaar

Als jongetje spendeerde ik mijn jeugd op deze boot en tegenwoordig heb ik al veel zakelijke gasten op deze bijzondere en prijswinnende vergaderlocatie mogen ontvangen.

Foto's

Bartmanzboot

Bartmanzboot   6 1 Hoofdfoto

Buitenkant

Rguffemc2Svbiq0Tl3Z8Bartmanzboot 6 2Buitenkant Jpg

Interieur

Vexqldvsdrnkl8Hzyf7Tbartmanzboot 6 3Interieur Jpg

Omgeving

Uj1Shgbilpz6N9Yxpownbartmanzboot 6 4Omgeving Jpg

Vergaderruimtes

inspirerend vergaderen utrecht

Overige foto's

Itdoubvk5Wdcjmpagfezbartmanzboot 6 5Foto'svergaderruimte(Extratoevoegen) Jpg
V1Q9R7Fktio6Dgrfli0Abartmanzboot 5 1Fotoarrangement Jpg

Ruimtes

inspirerend vergaderen utrecht
Vanaf:
€ 325,-
Per dagdeel
Offerte
Bartmanzboot
Icon0 - 14

Bartmanzboot heeft een ontspannen en warm ingerichte vergaderruimte. Vanuit deze ruimte kijk je uit over het kabbelende water van de Vecht. Je beschikt privé over de gehele locatie.

Kosten:
- € 325,00 per dagdeel
- € 495,00 per dag

Lees meer
Vanaf:
€ 325,-
Per dagdeel
Vraag offerte aan

Tarieven

Lunch

Prijzen voor lunch variëren van 14,50 tot 18 euro per persoon. De gezonde lunch wordt bereid door de locatiehouder zelf. Op verzoek wordt uiteraard rekening gehouden met vegetariërs.

Lees meer
Vanaf:
€ 14,50,-
Per uur
Vergaderarrangement dagdeel

Arrangement bestaande uit koffie, thee, koekjes en een muffin.

Lees meer
Vanaf:
€ 7,50,-
Per persoon
Vergaderarrangement hele dag

Arrangement bestaande uit koffie, thee, koekjes en een muffin.

Lees meer
Vanaf:
€ 10,-
Per persoon

Kenmerken

Thema's
Kleinschalige vergaderlocaties tot 20 personen
Bijzonder en origineel vergaderen
Huiselijk & sfeervol vergaderen
Samen zonder anderen
Soort gebouw
Boten
Mobiele locaties
Sfeer en beleving
Kleinschalig
Huiselijk
Duurzaam / Zelfvoorzienend
Ligging
Vergaderen aan het water
Bereikbaarheid
Dichtbij snelweg
Dichtbij OV
Faciliteiten
WiFI / Internet
Beamer
Scherm of projectiewand
Tuin of terras
Eten en drinken
Biologische producten
Streekproducten
Ontbijtsessie

Reviews (8)

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Bartmanzboot? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

9,6
Gemiddelde beoordeling
8 beoordelingen

10

Door: ABN Amro Bank

De locatie was uitstekend en de service uitmuntend. Wij hebben op een ontspannen manier kunnen vergaderen. Deze locatie zullen we zeker nog een keer in de toekomst gebruiken en ook aanraden aan onze collega's. De lunch en het diner waren ook hartstikke goed en heerlijk. Het was heel erg huiselijk wat wij zeer op prijs hebben gesteld.
9

Door: PGGM

Fantastische plek om in alle rust te vergaderen. We hebben genoten van het uitzicht en de geweldige gastheer die ons voortreffelijk verzorgd heeft gedurende de hele dag.
9

Door: Boehringer Ingelheim bv

Prima locatie en prima gastheer. Overleg voorafgaand om wensen af te stemmen was snel, concreet en duidelijk (ook de instructies voor het parkeren van de auto!). Ook is flexibiliteit en meedenken getoond. Kortom: uitstekend én een aanrader!
9

Door: Pon Fleetsales

Een fantastische locatie met alle voorzieningen voor een productieve dag. De eignaar, Bart, is zeer proactief en maakt de lunch helemaal zelf. Perfecte lunch met variatie aan smakelijke broodjes en een heerlijke salade. Bij mooi weer kan er buiten op het terras gegeten worden. Beamer en flipover zijn goed, WiFi is erg snel, zelfs met meerdere aangesloten gebruikers.
10

Door: Agium

Voor de tweede keer langs geweest. Erg goed geregeld allemaal. Mooie, rustige omgeving.
10

Door: Marja den Braber

Bart, wat een heerlijke dag hebben wij op jouw boot gehad. Een warm welkom, goede koffie, verschillende plekken om met de hele groep en in kleinere groepen te werken. En dan de lunch: zelfgemaakt, smakelijk belegd, goed gevulde salade en met het zonnetje erbij lekker buiten op kunnen eten.Bart is de hele dag onzichtbaar aanwezig om de groep en ook jou als trainer te ontzorgen.De keuken was voor de deelnemers ook een fijne plek om met een gezellig praatje de gedachten even te kunnen verzetten! En dan met een lekkere kop koffie weer aan de slag te kunnen.Dank voor een topdag!
10

Door: ASR

Ontzettende leuke en rustgevende locatie op het water. Het was super mooi weer, deuren en ramen open, kwakende eenden, heerlijke (zelfgemaakte) lunch en andere (zelfgemaakte) hapjes tussendoor. Aanrader voor een bijzondere vergaderlocatie.
10

Door: ECAT Foundation

De ECAT Foundation heeft bij Bartmanzboot een dag doorgebracht voor zakelijke doeleinden gecombineerd met een workshop en dat is zeer goed bevallen. De locatie van Bartmanzboot zorgt voor een ontspannen en huiselijke sfeer waar je met goed weer zowel binnen als buiten kan zitten. Koffie, thee, lunch en namiddag snack waren prima verzorgd en van zeer goede kwaliteit.Tot slot is de gastvrijheid van Bart zelf een 10. Wij raden deze locatie dan ook zeker aan!

Activiteiten

Een actieve vergaderbreak kan je meeting én je team een extra boost geven. Onderstaande activiteiten zijn perfect geschikt als vergaderbreak en kunnen op deze locatie worden verzorgd:

Teambuilding activiteiten Brug bouwen
Bruggen bouwen

Bereik je met jullie brug veilig de overkant of wordt het een nat pak? In deze teambuilding activiteit bouw je met jullie team een heuse eigen brug. Zonder bouwtekening! Of de brug het houdt, hangt af van jullie samenwerking. Weten jullie door goed overleg en teamwork op ingenieuze wijze een stevige brug te maken of wiebel je uiteindelijk de sloot over? Een leuke middag gegarandeerd.

Lees meer
Expeditie Robinson  Survival Voor Echte Teams 16
Expeditie Robinson

Teambuilding ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson Team Survival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zát. Vandaag gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Een super origineel spel voor jullie teamuitje of bedrijfsuitje. Ervaar ook waarom dit teambuilding programma zo'n hit is.

Lees meer
Teambuilding Haka Workshop
Haka workshop

Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze teambuilding workshop ervaar je hoe krachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachten te bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken om jullie bedrijfsdoelen te behalen.

Lees meer
Workshop Schermen Bij Duin En Kruidberg
Schermen

Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). En een hele leuke teambuilding activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier thema's als respect en omgaan met weerstand aan bod.

Lees meer
Tai Chi  Workshop Taichi Buitenbusiness 13
Tai Chi

Tai Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chi word je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weer stroomt.

Lees meer
Workshop Katapult Bouwen  Outdoor Teambuilding Buitenbusiness 4
Katapult bouwen

Katapult bouwen is competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten top dus. Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit hout en touw. Wie het eerst zijn katapult af heeft, kan het andere team gaan beschieten. Maar teamwork, samenwerken en goed communiceren zijn daarbij essentieel. Wie werkt het beste samen en kan het andere team gaan bekogelen?

Lees meer
Teambuilding Met Roofvogels  Buitenbusiness 8
Roofvogel workshop

Je moet het maar durven: een gier tussen je benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Tijdens deze ongewone workshop ervaar je roofvogels van heel dicht bij. De workshop met roofvogels begint met een introductie en daarna kiest iedereen een eigen roofvogel uit. Waarom kies je voor een grote arend of juist voor een schattig sneeuwuiltje? En lijkt jouw karakter op dat van je vogel? Daarna is het tijd voor actie. Laat het spel maar beginnen!

Lees meer
Bamboe Toren Bouwen Teamactiviteit
Bamboe bouwen

De teambuilding activiteit die jullie teamspirit letterlijk tot grote hoogte brengt is Bamboe bouwen. Samen bouw je een bouwwerk die -als jullie daarvoor kiezen- letterlijk de hoogte ingaat. Je kunt samen één constructie maken of kiezen voor een competitie. Zeker is dat samenwerken, rolverdeling, leiding geven en nemen en goede communicatie onontbeerlijk zijn voor een goed resultaat.

Lees meer
Yotlcezpvwbartmanzboot 8 2Eigenactiviteit Bootjevaren
Bootje varen
Een leuke break is een boottocht in de fraaie sloep Catharina, de originele tjalk Nero of in de elegante Uw Salonboot. Je kunt dan vanaf het water genieten van de fraaie omgeving. Een eigen sloep varen behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Lees meer
Cookie instellingen

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Wil je meer weten over de cookies die we gebruiken, lees dan ons Cookiebeleid. Met deze cookies kunnen wij gegevens van jou verzamelen, waar we uiteraard zorgvuldig mee omgaan. Wil je weten hoe we dat doen, lees dan ons Privacy-statement.

Niet akkoord Ik ga akkoord