Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Jouw locatie op deze website?

Meer zakelijke bezoekers op jouw locatie!

Bedrijven zoeken jou!

Bezoekers van onze website kiezen vol overtuiging voor een inspirerende locatie voor hun vergadering, training of teambuilding. Onze klanten zijn niet op zoek naar een standaard vergaderruimte met systeemplafond en ramen die niet open kunnen. Zij zoeken juist iets anders-dan-anders. Inspirerend en bijzonder. Zodat vergaderen een beleving wordt.

Heb bij zo'n unieke locatie? Sfeervol, huiselijk of juist strak en industrieel? Op een bijzonder plekje in de natuur of juist midden in het bruisende stadscentrum? Zo'n locatie waar je thuis komt? Dan mag jouw locatie niet ontbreken op deze website!

Meld je nu aan!

Brochure Inspirerendevergaderlocaties 1

Jouw investering

Voor slechts € 49,00 per maand wordt jouw locatie maandelijks bij meer dan 25000 bezoekers onder de aandacht gebracht. Dit bedrag is all-in, je betaalt geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Teambuilding en outdoor activiteiten 2

Inclusief gratis tools

En dan krijg je er ook nog eens een aantal extra tools bij. Helemaal gratis en voor niets. Denk hierbij aan een koppeling met je eigen kalender, een offerte-tool, boeking-tool en een review-tool.

Je staat zelf aan het roer!

Jij kent jouw locatie het beste. Je weet wat je sterkte punten zijn en op welke foto's jouw locatie het mooist uitkomt. Daarom kun je je vermelding op deze website volledig zelf beheren via een makkelijke beheermodule. Hulp nodig? Onze professionele webredacteuren staan met raad en daad voor je klaar!

Hoe maak je een offerte

Uitgebreide filteropties

De website is zo ingericht dat jouw locatie snel en makkelijk wordt gevonden. Een indeling in thema's en uitgebreide filteropties maken het voor de doelgroep erg gemakkelijk om in slechts enkele kliks een passende locatie te vinden.

Brochure Inspirerendevergaderlocaties 5

SEO

Op alle pagina's van deze website wordt door onze webredacteuren SEO toegepast, zodat we ook in de natuurlijke zoekresultaten van Google hoge posities behalen.

veel gestelde vragen

We maken het nog leuker

Naast de uitgebreide promotie via deze website, brengen we jouw locatie ook onder de aandacht via onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Pinterest. Helemaal gratis!

Wat bieden wij?

Wanneer jouw locatie op deze website staat vermeld, dan ben je verzekerd van een groot bereik bij de juiste doelgroep. Onze krachtige platformen zijn volledig gericht op het promoten van inspirerende vergaderlocaties. Door het inzetten van meerdere platformen en goed doordachte marketingstrategieën hebben wij in de afgelopen 10 jaar een groot netwerk opgebouwd. Wanneer je over een bijzondere vergaderlocatie beschikt, dan mag je profiteren van dit grote netwerk.

Onze websites scoren hoog op vele denkbare zoekwoorden in de zoekresultaten bij Google. Daarmee bereiken we nieuwe bezoekers. Door middel van nieuwsbrieven en blogs houden wij onze bestaande klanten op de hoogte van al het nieuws op vergadergebied. Hierdoor weten nieuwe en bestaande klanten ons steeds opnieuw te vinden voor het boeken hun vergaderlocatie.

Registeren

Ingewikkeld?

Nee hoor, wij maken het niet ingewikkeld. Alles is zo ingericht dat je direct aan de slag kunt. Simpel en eenvoudig, want gemak dient de mens. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan onze professionele webredacteuren met raad en daad voor je klaar. Lees hier meer over een vermelding op deze website.