Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Gratis reserveringssysteem inclusief offerte-tool

Gebruik ons gratis boekingssysteem: inclusief online agenda, offerte-tool, online bevestigen en review-module. Alles voor een compleet reserveringssysteem waarbij je zelf baas blijft over je locatie!

Gratis online reserveringssysteem

Ben je aangesloten bij InspirerendeVergaderlocaties.nl? Dan kan je gratis gebruik maken van ons online reserveringssyteem. Dat wil zeggen dat een bezoeker direct de beschikbaarheid van je locatie kan inzien via de online agenda, vervolgens kan hij online een offerte opvragen en deze offerte direct online bevestigen. Allemaal via hetzelfde boekingssysteem. Hoe handig wil je het hebben?

Is het reserveringssysteem echt gratis?

Ja, ons reserveringssysteem is echt 100% gratis! Aanvragen komen direct in je eigen mailbox binnen en je hebt direct contact met de klant. Geen tussenpersonen, geen commissie, geen fee per boeking en je bepaalt zelf je tarieven. Je bent op ieder moment baas over je eigen locatie, nergens verborgen kosten. Beloofd!

Druk Stress Gratis Reserveringssysteem

Druk druk druk...

Wij weten er alles van. Je moet zoveel dat er standaard te weinig uren in een dag zitten. Daarom is ons reserveringssysteem ontwikkeld voor jou. Automatisch de beschikbaarheid bijwerken, een offerte sturen binnen enkele minuten en boekingen die vanzelf je mailbox binnenstromen... je houdt vanaf nu tijd over!

Wat zit er allemaal bij in?

Het reserveringssysteem bevat een kalender welke door middel van een iCal-koppeling aan jullie eigen kalender gekoppeld kan worden, een offerte-tool waarmee je binnen enkele minuten een offerte kunt maken en de mogelijkheid voor de klant om de offerte direct online te bevestigen.

Hoe werkt het?

De offerte-aanvraag komt binnen in je eigen mailbox. In de mail staat een link "verstuur offerte". Via deze link kan je in enkele minuten een prachtige offerte genereren in je eigen huisstijl. Je kunt ook een offerte vanuit je eigen mailbox versturen. Uiteraard kan de offerte nog aangepast worden. Wanneer de klant de offerte ontvangt, kan hij deze eenvoudig online bevestigen. De bevestiging komt in je eigen mailbox binnen en kan via jullie eigen systeem gefactureerd worden. Je hebt altijd direct contact met de gast zelf en je bepaalt zelf welke tarieven of kortingen je eventueel aan wilt bieden.

Reserveringssysteem voor het zoeken en boeken van vergaderlocaties

Bij Inspirerende Vergaderlocaties.nl zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van onze werkprocessen en ontwikkelen daarvoor handige tools. Deze tool is speciaal ontwikkeld om het zoeken en boeken van een vergaderlocatie makkelijker te maken, zowel voor de bezoeker als voor de locatie zelf. Het boekingsproces begint bij het kunnen inzien van de beschikbaarheid van een locatie en eindigt met het bevestigen van een boeking. Dit proces hebben we zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat we tijd en geld overhouden om andere leuke dingen te doen voor onze klanten.

Waarom bieden jullie het reserveringssysteem gratis aan?

Deze tool hebben we in eerste instantie voor onszelf ontwikkeld, om onze eigen werkprocessen makkelijker te maken. Omdat we het jammer vinden om deze handige tool alleen voor onszelf te houden, delen we het graag met de locaties waarmee we samenwerken. Locaties betalen voor een jaarabonnement (vanaf € 29,00 tot € 49,00 per maand), hierbij is het gebruik van al onze handige tools inbegrepen.

Ja, ik wil mij registreren en gebruik maken van het gratis reseveringssysteem

Gratis tools

Het reserveringssysteem bestaat uit meerdere gratis tools: een online agenda om direct de beschikbaarheid te kunnen inzien, een offerte systeem waarmee binnen enkele minuten een offerte verstuurd kan worden en de mogelijkheid om direct online de offerte te kunnen bevestigen. Al deze tools zijn gratis en inbegrepen in het reserveringssysteem.

Gratis online agenda

Het boekingsproces begint met het kunnen inzien van de beschikbaarheid van een vergaderlocatie. De kalender in onze boekingsmodule kan eenvoudig gekoppeld worden de eigen kalender door middel van een iCal-koppeling. Ook kan de kalender gekoppeld worden aan de kalenders op andere boekingssites. Hierdoor is de beschikbaarheid altijd up-to-date.

Lees meer over het koppelen van de kalender door middel van een iCal-koppeling
Gratis offerte-tool

De klant wordt getriggerd om direct online een offerte aan te vragen. Deze offerte-aanvraag komt in je eigen mailbox binnen. In de mail staat een link waarmee direct online een offerte gegenereerd kan worden. Je kunt nog prijzen aanpassen, regels toevoegen en een persoonlijke tekst schrijven. De offerte wordt automatisch voorzien van jullie mooiste foto's en jullie eigen logo. Vervolgens kan de klant de offerte direct online bevestigen.

Compleet boekingssysteem

Dit boekingssysteem is exclusief ontwikkeld voor de vergadermarkt. Je kunt eenvoudig alle gangbare vergaderarrangementen toevoegen inclusief tarieven. Je kiest zelf of je tarieven per persoon, per dagdeel of bijvoorbeeld per uur aanbiedt. Je kunt desgewenst ook vergaderbreaks en teambuilding activiteiten aanbieden, zodat je de klant een complete offerte kunt sturen. Per offerte kies je zelf welke regels je toevoegt en kan je alle tarieven nog aanpassen. Offertes kunnen met één klik online bevestigd worden. Makkelijker kunnen we het niet maken...

Offerte Aanvraag Gratis Tools
Online reserveringssysteem op je eigen website

Het complete online reserveringssysteem kan je ook op je eigen website gebruiken. Hiervoor is een handige widget ontwikkeld. Deze widget kan je door middel van een code of link op je eigen website plaatsen. Zowel de code als de link kan je vinden in je dashboard onder locatie > gratis modules. Heb je een handige webbouwer, dan kan hij/zij de widget aanpassen in jullie eigen huisstijl. De widget is verder blanco en bevat geen reclame, zodat deze altijd op jullie eigen website past..

Vroegboekkorting Gratis Reserveringssysteem
Eenvoudig korting toevoegen

Per offerte kan je eenvoudig kortingsregels toevoegen. Heb je bijvoorbeeld een speciale actie of wil je een last-minute korting aanbieden? Dan kan je deze à la minute toevoegen aan je offerte, de korting wordt direct verwerkt in het totaalbedrag.

Reservering online bevestigen

Een offerte kan binnen enkele minuten worden verstuurd, ook vanaf mobiele apparaten. De klant kan vervolgens de offerte met een enkele klik bevestigen waarmee de reservering definitief is. Zo makkelijk is het om een vergaderlocatie te boeken...

Gratis persoonlijke hulp

Het reserveringssysteem is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Kom je er toch niet helemaal uit, bel of mail ons dan. Wij zullen je graag helpen. Bekijk hier onze contactgegevens.

Koppeling met andere boekingssites

Ons reserveringssysteem is ontwikkeld voor vergaderlocaties. Toch kan het soms handig zijn om de kalender te koppelen aan andere boekingssites welke niet direct bedoeld zijn als vergaderportal. Daarom hebben wij het ook mogelijk gemaakt om via de iCal koppeling te koppelen met andere sites zoals bijvoorbeeld: AirBnB, Booking.com, HomeAway en BedandBreakfast.nl.

Meer leads door online reserveren

Wanneer potentiële klanten op de mogelijkheid wordt gewezen om direct online een offerte op te vragen, zal dit aantoonbaar leiden tot meer leads. En meer leads betekent meer boekingen. Wacht daarom niet langer en plaats nu de widget op je eigen website en ontvang meer leads direct in je eigen mailbox.

Ja, ik wil meer leads in mijn mailbox!
SEO proof boekingssysteem

Natuurlijk wil je graag zo goed mogelijk online gevonden worden. Daarom hebben wij ons boekingssysteem helemaal SEO-geoptimaliseerd. Zodat het gebruik van de tool bijdraagt aan een betere online vindbaarheid van jouw locatie!

Compleet online boekingssysteem

Ons online boekingssysteem is zeer compleet en super makkelijk in gebruik. Toch blijven er altijd verbeterpunten. Heb je nog tips of ideeën hoe processen beter zouden kunnen? Laat het ons weten, zodat we kunnen doorontwikkelen!

Kado Gratis Online Agenda Reserveringssysteem
Alsjeblieft, nog een kadootje voor jou!

Om het reserveringssysteem helemaal compleet te maken, krijg je nog een kado van ons. Want hoe fijn zou het zijn wanneer wij na een boeking de gast vragen om een review te schrijven over jouw locatie? Ook dat kunnen we voor je doen, helemaal gratis. Wanneer je gebruik maakt van onze review-module, ontvangt de gast na iedere boeking een bericht met de vraag om een review over jouw locatie in te vullen.

Lees alles over de gratis review module
Staat jouw locatie niet op onze website, maar wil je toch het reserveringssysteem gebruiken?

Dat is helaas niet mogelijk. Het reserveringssysteem wordt alleen aangeboden aan locaties welke staan vermeld op Inspirerende Vergaderlocaties.nl. Wanneer je van het reserveringssysteem gebruik wilt maken, zul je een abonnement af moeten sluiten. Lees hier meer over een vermelding op deze website.

Wat kost een vermelding op deze website inclusief gratis reserveringssysteem?

De kosten voor een vermelding op Inspirerende Vergaderlocaties.nl bedragen vanaf € 29,00 per maand voor een doorplaatsing tot € 49,00 per maand voor een nieuwe vermelding. Dit bedrag is all-in, dat wil zeggen inclusief promotie via social media, nieuwsbrieven, blogs, gebruik van online reserveringssysteem, review-module, koppeling met eigen kalender en nog veel meer handige extra's. Wil je je direct aanmelden? Ga dan naar locatie aanmelden.

Heb je nog vragen over ons gratis online reserveringssysteem?

Heb je nog een vraag over ons online reserveringssysteem? Of wil je misschien nogmaals bevestigd krijgen dat het echt helemaal gratis is? Neem dan contact met ons, je ontvangt zo snel mogelijk ons antwoord op jouw vraag.