Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Anders vergaderen

Anders vergaderen? Boek dan één van onze inspirerende vergaderlocaties! Unieke locaties voor een anders-dan-anders vergaderbeleving. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren!

Anders vergaderen?

Soms wil je anders vergaderen. Niet de standaard vergaderzaaltjes, maar een echt inspirerende ruimte. Voor die gelegenheden hebben wij de meest inspirerende vergaderlocaties verzameld. Unieke locaties waar je anders-dan-anders vergadert. Bijzondere vergaderruimtes die inspireren door hun inrichting en sfeer. Bekijk onze website en laat je verrassen!

Anders vergaderen? Zoek & boek inspirerende vergaderlocaties
Bijzondere vergaderlocaties 2

Vergaderen, een noodzakelijk kwaad?

In Nederland vergaderen we wat af, onze overlegcultuur is bij vrijwel alle bedrijven dagelijkse kost. Toch behoort vergaderen meestal niet tot de meest favoriete bezigheden van werknemers. Hoe kunnen we een vergadering aantrekkelijker maken? Want laten we eerlijk zijn: hoe aantrekkelijker de vergadering, hoe meer betrokken de werknemers en hoe vruchtbaarder het resultaat. En wie wil dat nou niet?

Inspirerende-Vergaderlocaties-Lochem

Maak van een vergadering een ervaring

Door te kiezen voor een anders-dan-anders vergaderlocatie maak je van een gewone vergadering een beleving. In plaats van de geijkte vergaderruimte op kantoor of het zaaltje om de hoek, een bijzondere locatie die inspireert. Kies voor zo'n unieke vergaderlocatie die inspireert en verbindt. Waar 's ochtends de versgebakken appeltaart voor jullie klaar staat. Waar je de vogeltjes hoort fluiten door de openstaande ramen. Waar je geïnspireerd wordt door kunst. Waar je je verwondert over de inrichting. Een omgeving die aanzet tot anders denken. Kies voor een "out of the box" locatie en jullie vergadering wordt een unieke ervaring.

Effectief en vruchtbaar vergaderen

Een vruchtbare vergadering begint bij de basis: een goede voorbereiding. Hier hoort ook het kiezen van de juiste locatie bij. Op een inspirerende vergaderlocatie vergader je effectiever en efficiënter. Een rustige omgeving zonder storende elementen draagt bij aan de focus van de deelnemers. Wanneer de gehele verzorging uit handen wordt gegeven zul je efficiënter vergaderen doordat alles er omheen uit handen genomen wordt. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie. Op deze website hebben we de meest inspirerende locaties verzameld waar je anders kunt vergaderen. Laat je inspireren!

Inspirerende locaties om anders te vergaderen

Inspirerende vergaderlocaties per thema

Laat je inspirerende door onze thema's en bekijk locaties waar je anders kunt vergaderen:

Populaire thema’s

Bekijk alle themas

Ken jij een locatie waar je anders kunt vergaderen?

Wij zijn altijd op zoek naar de meest inspirerende locaties waar je anders-dan-anders kunt vergaderen. Ken jij zo'n bijzondere vergaderlocatie die niet mag ontbreken in onze collectie? We horen het graag, je kunt je tip doorgeven via onderstaand formulier.

Vergaderen in de natuur