Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Anders afscheid nemen

Een website boordevol inspiratie voor een uniek afscheid.

Het afscheid is definitief, maar de herinnering is onuitwisbaar.

Een uitvaart regelen... iedereen krijgt er ooit mee te maken. Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk en er komt veel bij kijken. Je wilt er graag een persoonlijk tintje aan geven, maar waar begin je? Daarom wordt momenteel een nieuwe website voor jou ontwikkeld: www.andersafscheidnemen.nl. Om inspiratie op te doen en nieuwe ideeën te vinden. Zodat het afscheid een onuitwisbare herinnering wordt aan een uniek persoon.

Inspiratie Anders Afscheid Nemen 2

Anders afscheid nemen

Dat is de titel van onze nieuwe website: www.andersafscheidnemen.nl. Je wilt afscheid nemen van jouw dierbare op je eigen manier. Misschien wel op het strand in plaats van in het crematorium. Met kaarsen in plaats van bloemen. Met een borrel in plaats van koffie. In een tuktuk in plaats van een rouwauto. Met een persoonlijke video-boodschap. Met een kist vol persoonlijke teksten. Of juist helemaal geen kist...

Inspiratie Anders Afscheid Nemen

Een website vol inspiratie

Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Wat mag en wat mag niet? Daarom ontwikkelen wij op dit moment een nieuwe website, speciaal voor jou. Een website boordevol ideeën, inspiratie en tips voor een bijzonder afscheid. Een website met de meest bijzondere uitvaartlocaties, unieke begraafplaatsen, persoonlijke grafkisten en nog veel meer.

Vidaa3

Bijzondere locaties voor een afscheid

Bij een afscheidsdienst denk je eigenlijk direct aan een crematorium. Maar wist je dat je overal kunt gedenken? Op het strand, in het bos, op een boot of gewoon thuis.... Bekijk al onze unieke uitvaartlocaties en laat je verrassen.

Uitvaart Locaties Anders Afscheid Nemen

Een grafkist ja of nee?

Heb je er weleens over nagedacht of je wel of geen grafkist wilt? En wat zijn de alternatieven wanneer je niet voor een grafkist kiest? Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat je weet dat er iets te kiezen is. En wanneer je wel een grafkist wilt, neem dan een kijkje bij ons bijzondere assortiment.

Bijzondere grafstenen en urnen

Bekijk onze website en laat je inspireren...

Inspiratie Anders Afscheid Nemen 1
Bijzondere Urnen Anders Afscheid Nemen

Bijzondere urn

Bijzondere Grafstenen Zwerfkeien

Grafsteen met zwerfkeien

Je eigen uitvaart organiseren

Een emotioneel proces waarbij je wel wat praktische hulp kunt gebruiken. Onze website bevat een handige checklist met tips om je uitvaart heel persoonlijk te maken. Doordat je direct contact op kunt nemen met diverse leveranciers, weet je zeker dat jouw uitvaart wordt zoals je het zelf in gedachten hebt.

Bijzondere Begraafplaatsen Anders Afscheid Nemen
Bijzondere begraafplaatsen

Voor welke begraafplaats je kiest is meestal afhankelijk van de zorgverzekeraar of woonplaats van de overledene. Wist je dat er ook heel veel bijzondere begraafplaatsen zijn? Op onze website vind je een overzicht met de meest bijzondere begraafplaatsen.

Bijzonder Vervoer Anders Afscheid Nemen
Bijzonder rouwvervoer

Rouwvervoer kan op heel veel verschillende manieren. De rouwauto ligt het meest voor de hand. Wist je dat je ook voor een bijzondere auto kunt kiezen zoals bijvoorbeeld een roze Cadillac uit 1956? Of heel ander vervoer zoals een koets of een tuktuk?

Bijzondere Uitvaart Anders Afscheid Nemen
Heb je nog tips?

Wij zijn op dit moment bezig om de mooiste ideeën te verzamelen voor een unieke uitvaart. Heb je nog tips of inspiratie welke niet mag ontbreken op onze website? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

www.andersafscheidnemen.nl

Nog heel even geduld, over enkele weken gaat onze nieuwe website online!